Wintertennis op Gravel

Wintertennis op Gravel

De gehele winterperiode, vanaf 1 oktober tot en met 31 maart (uitgezonderd 1e Kerstdag), kun je met het Wintertennis op Gravel abonnement onbeperkt tennissen op de verlichte buitenbanen (gravel) van Tennisclub Amstelpark. Met het abonnement kun je, mits het weer het toelaat, zeven dagen per week tijdens openingstijden terecht op de verlichte buiten gravelbanen.

 Kosten: €75 per persoon voor het seizoen 2022-2023

inschrijven

Voorwaarden:

  • Introducé toegestaan voor € 15 per uur.
  • Reserveren tot maximaal 7 dagen vooruit, voor een speelperiode van 1 uur. Iedere volgende reservering kan worden gemaakt zodra de laatste reservering is gespeeld.
  • Bij slechte weersomstandigheden kun je met een Wintertennis op Gravel abonnement in overleg met de servicebalie tegen een gereduceerd tarief uitwijken naar een indoor tennisbaan. Voor de indoorbaan wordt in dit geval 50% van de geldende baanhuur in rekening gebracht. Het vooruit reserveren van een indoorbaan is niet mogelijk. Let op: na regen, sneeuw, vorst of dooi na een vorstperiode kunnen de banen langere tijd onbespeelbaar zijn, ondanks eventueel 'goed' tennisweer.