Whatsapp groep

Whatsapp groep

Meld je aan en kom in contact met andere padellers

Padel is een sport die eigenlijk altijd met z'n vieren moet worden gespeeld. In de praktijk is het soms best lastig vier mensen bij elkaar te vinden. Amstelpark Padel helpt graag een handje mee d.m.v. de Amstelpark Padel Whatsapp Groep.

De Amstelpark Padel Whatsapp Groep is in het leven geroepen zodat padellers met elkaar in contact kunnen komen. Door aan te geven wat je niveau is en wanneer je wilt spelen kunnen anderen reageren zodat jullie samen een baan kunnen reserveren. Er gelden een aantal regels voor deelname aan de groep:

1. Iedere deelnemer is te gast in de groep. 
2. Onaardige en respectloze mensen worden zonder pardon verwijderd uit de groep.
3. De groep is bedoeld voor spelers die bij Amstelpark (gaan) spelen. We spreken in deze groep niet over andere padellocaties.
4. Reclame, commerciele uitingen en promotionele berichten zijn niet toegestaan
5. De groep is bedoeld voor het leggen van contact. Het reserveren van een baan gaat via https://amstelpark.baanreserveren.nl/ 
6. Van tijd tot tijd zullen wij als beheerder van de groep berichten plaatsen over nieuwe toernooien, aanbiedingen en/of evenementen.
7. Door je aan te melden voor de groep stem je in met het zichtbaar zijn van jouw naam en telefoonnummer voor alle deelnemers aan de groep.
8. Berichten alleen plaatsen in het Nederlands of Engels.

Aanmelden
Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden. Wij voegen je toe aan de groep waarvan je via Whatsapp een bericht ontvangt. Voorwaarde is dat je Whatsapp hebt geinstalleerd op je telefoon.

Voornaam / First name*
Achternaam / Surname*
Telefoon / Phone*
Email
Door dit formulier te verzenden stem ik in met het toevoegen van mijn telefoonnummer aan de Amstelpark Padel Whatsapp Groep. Ik ben me ervan bewust dat mijn telefoonnummer zichtbaar zal zijn voor alle deelnemers aan de groep. / By sending this form I agree to my telephone number being added to the Amstelpark Padel Whatsapp Group. I am aware that my name and number will be visible to all members of the group.
Ik stem in met bovenstaande / I agree to the above*
Opmerkingen / Comments