Whatsapp groep

Whatsapp groep

Meld je aan en kom in contact met andere leden

Wil je graag in contact komen met andere leden? In de praktijk is het soms best lastig om iedere week een tennispartner te vinden. Amstelpark helpt graag een handje mee d.m.v. de Amstelpark Whatsapp Groep.

De Amstelpark Whatsapp Groep is in het leven geroepen zodat leden met elkaar in contact kunnen komen. Door aan te geven wat je niveau is en wanneer je wilt spelen kunnen anderen reageren zodat jullie samen een baan kunnen reserveren. Er gelden een aantal regels voor deelname aan de groep:

1. Deze groep is alleen bedoeld voor leden van Amstelpark
2. Onaardige en respectloze mensen worden zonder pardon verwijderd uit de groep.
3. De groep is bedoeld voor spelers die bij Amstelpark (gaan) spelen. We spreken in deze groep niet over andere tennislocaties.
4. Reclame, commerciele uitingen en promotionele berichten zijn niet toegestaan
5. De groep is bedoeld voor het leggen van contact. Het reserveren van een baan gaat via www.mijnamstelpark.nl
6. Van tijd tot tijd zullen wij als beheerder van de groep berichten plaatsen over nieuwe toernooien, aanbiedingen en/of evenementen.
7. Door je aan te melden voor de groep stem je in met het zichtbaar zijn van jouw naam en telefoonnummer voor alle deelnemers aan de groep.
8. Berichten alleen plaatsen in het Nederlands of Engels.

Aanmelden
Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden. Wij voegen je toe aan de groep waarvan je via Whatsapp een bericht ontvangt. Voorwaarde is dat je Whatsapp hebt geinstalleerd op je telefoon.

Voornaam / First name*
Achternaam / Surname*
Telefoon / Phone*
Email
Door dit formulier te verzenden stem ik in met het toevoegen van mijn telefoonnummer aan de Amstelpark Whatsapp Groep. Ik ben me ervan bewust dat mijn telefoonnummer zichtbaar zal zijn voor alle deelnemers aan de groep. / By sending this form I agree to my telephone number being added to the Amstelpark Whatsapp Group. I am aware that my name and number will be visible to all members of the group.
Ik stem in met bovenstaande / I agree to the above*
Opmerkingen / Comments