Update lidmaatschappen 2020-2021

Update lidmaatschappen 2020-2021

Hieronder vind je de tekst van de email die wij op woensdag 25 maart aan alle leden van T.C. Amstelpark hebben gezonden

--

Beste Amstelpark tennislid,

We hopen dat dit bericht jou in goede gezondheid bereikt. We willen je via deze weg graag wat duidelijkheid verschaffen over jouw lidmaatschap bij T.C. Amstelpark. Momenteel is Amstelpark helaas gesloten. Wij kunnen in de huidige situatie, na de verscherpte maatregelen die gister door de overheid in een persconferentie bekend zijn gemaakt, niet veel zeggen over wanneer er weer getennist kan worden op het park.

Incassering van de contributie uitgesteld
Onlangs ontving je per mail van ons een factuur voor de contributie van jouw lidmaatschap voor het jaar 2020-2021. Normaliter zouden wij rond deze tijd het bedrag incasseren. We hebben besloten deze incasso uit te stellen. We zullen pas incasseren op het moment dat er meer duidelijkheid bestaat over wanneer we onze deuren en banen weer mogen openen.

Aanpassing te betalen contributie
Het tennisjaar voor lidmaatschappen loopt van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021. We zullen de tijd die jij in dit nieuwe tennisjaar moet missen vanwege de sluiting niet bij jou in rekening brengen. We zullen het te betalen bedrag naar rato berekenen (voorbeeld: stel dat we op 1 mei 2020 weer open mogen, dan brengen wij 1 maand in mindering op de kosten van jouw lidmaatschap).

We hopen van harte dat er zo snel mogelijk weer getennist kan worden. Die hoop is uiteraard ondergeschikt aan de hoop dat er snel een einde komt aan de ellende die het coronavirus momenteel veroorzaakt. Om de gezondheid en veiligheid van alle leden, gasten en medewerkers te garanderen, volgen wij de voorschriften en regels van de overheid blijvend op. Als we dan straks weer met z’n allen lekker de baan op kunnen, doen we dat met een goede gezondheid en dezelfde passie als altijd voor onze fantastische sport. Zorg de komende tijd alsjeblieft goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,

Het team van Amstelpark Tennis