Vriendentoernooi

Vriendentoernooi

11 augustus 2017  - deelname voor personen 18 jaar en ouder

Zin in een te gekke tennisavond met je beste tennisvrienden en/of vriendinnen? Schrijf je dan samen in voor het Amstelpark Vriendentoernooi. Op vrijdagavond 11 augustus van 19:30-23:00uur kun jij samen met je vrienden strijden tegen andere vriendenteams. Het belooft een enorm gezellige avond te worden met veel plezier op en rond de baan. Zo kun je bijvoorbeeld beer-pong spelen als je moet wachten op de volgende wedstrijden.

Hoe werkt het?
Het principe is simpel: Jij geeft je op met minmaal 3 andere vrienden. Als team speel je dubbelwedstrijden tegen andere teams in een poule. Bij dit toernooi gaat het in de eerste plaats om het plezier. Je hoeft dus echt niet perse allemaal precies hetzelfde niveau te hebben. Als je allemaal veel plezier hebt in tennis komt het helemaal goed.

Naast de lol die we met z'n allen gaan beleven is dit toernooi ook nog eens heel aantrekkelijk omdat deelname geheel gratis is. Ook hoef je niet lid te zijn van Amstelpark om deel te nemen. 3tennisvrienden is echt het enige dat je nodig hebt. Gegarandeerd een leuke avond met leuke mensen dus.

Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven. Per team kan 1 persoon de inschrijving regelen. Voor het maken van de poules is het handig dat we weten welke speelsterkte iedereen heeft. Deze hoeft dus niet perse per team voor iedereen gelijk te zijn

Inschrijven

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Mijn speelsterkte
Naam vriend(in) 1*
Speelsterkte vriend(in) 1*
Naam vriend(in) 2*
Speelsterkte vriend(in) 2*
Naam vriend(in) 3*
Speelsterkte vriend(in) 3*
Opmerking
 

Aankomende evenementen

Zomervakantie

Tenniskampen

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de zomervakantie vier te gekke tenniskampen onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

11 augustus

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 11 augustus aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

28 augustus - 3 september

Amstelpark Open 2017

Jouw kans om je te meten met andere spelers in een officieel KNLTB open toernooi. Er wordt gespeeld in de enkel en de dubbel op niveau 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Het enige dat je nodig hebt is een geldig KNLTB lidmaatschap.

meer info en inschrijven