Vriendentoernooi

Vriendentoernooi

11 augustus 2017  - deelname voor personen 18 jaar en ouder

Zin in een te gekke tennisavond met je beste tennisvrienden en/of vriendinnen? Schrijf je dan samen in voor het Amstelpark Vriendentoernooi. Op vrijdagavond 11 augustus van 19:30-23:00uur kun jij samen met je vrienden strijden tegen andere vriendenteams. Het belooft een enorm gezellige avond te worden met veel plezier op en rond de baan. Zo kun je bijvoorbeeld beer-pong spelen als je moet wachten op de volgende wedstrijden.

Hoe werkt het?
Het principe is simpel: Jij geeft je op met minmaal 3 andere vrienden. Als team speel je dubbelwedstrijden tegen andere teams in een poule. Bij dit toernooi gaat het in de eerste plaats om het plezier. Je hoeft dus echt niet perse allemaal precies hetzelfde niveau te hebben. Als je allemaal veel plezier hebt in tennis komt het helemaal goed.

Naast de lol die we met z'n allen gaan beleven is dit toernooi ook nog eens heel aantrekkelijk omdat deelname geheel gratis is. Ook hoef je niet lid te zijn van Amstelpark om deel te nemen. 3tennisvrienden is echt het enige dat je nodig hebt. Gegarandeerd een leuke avond met leuke mensen dus.

Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven. Per team kan 1 persoon de inschrijving regelen. Voor het maken van de poules is het handig dat we weten welke speelsterkte iedereen heeft. Deze hoeft dus niet perse per team voor iedereen gelijk te zijn

Inschrijven

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Mijn speelsterkte
Naam vriend(in) 1*
Speelsterkte vriend(in) 1*
Naam vriend(in) 2*
Speelsterkte vriend(in) 2*
Naam vriend(in) 3*
Speelsterkte vriend(in) 3*
Opmerking
 

Aankomende evenementen

23 - 27 oktober

Tenniskamp Herfstvakantie

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de herfstvakantie een te gek tenniskamp onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven