Open Toernooi

Open Toernooi

Vrijdag 1 september - BBQ en feestavond
Op vrijdagavond 1 september organiseren we een lekkere barbecue voor alle deelnemers aan het Amstelpark Open 2017. Ook is er een DJ aanwezig om een heerlijke tropische sfeer te creeren. Kaartjes zijn vanaf heden te koop aan de bar in het clubhuis.

In de week van 28 augustus t/m 3 september 2017 wordt het Amstelpark Open Toernooi weer gespeeld. Een ieder met een geldig KNLTB lidmaatschap mag deelnemen aan dit toenooi. Open toernooien zijn officiële KNLTB toernooien die meetellen voor je rating. Dit is ieder jaar een druk bezet toernooi waar wordt gespeeld in de enkel en de dubbel. Het voorweekend (26 en 27 augustus) zal er reeds worden gestart met de eerste wedstrijden. Amstelpark gebruikt TTP (Tennis Toernooi Planner) van toernooi.nl voor de planning van het toernooi. Als deelnemer schrijf je je in via toernooi.nl en kun je tijdens het toernooi de uitslagen en planning van de wedstrijden volgen.

Amstelpark Open 2017
Wanneer: 28 augustus - 3 september (voorweekend 26-27 augustus)
Onderdelen: HE, DE, HD, DD, GD
Categorieën: 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kosten: € 15,00 enkel, € 12,50 dubbel per persoon
Maximal 2 onderdelen per persoon
Toernooileider: Ilse Puijker
Bondsgedelegeerde KNLTB: Arie Martijn Schenk

inschrijven

Aankomende evenementen

2 april

Openingstoernooi

Leden en lesser van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om op 2e paasdag tijdens dit leuke dubbeltoernooi de zomer in te leiden. Schrijf je samen in met je dubbelpatner of laat ons iemand voor je zoeken.

meer info en inschrijven

8 april

Start zomerlessen

In de zomer kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Meivakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de meivakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer