Open Toernooi

Open Toernooi

In de week van 28 augustus t/m 3 september 2017 wordt het Amstelpark Open Toernooi weer gespeeld. Een ieder met een geldig KNLTB lidmaatschap mag deelnemen aan dit toenooi. Open toernooien zijn officiële KNLTB toernooien die meetellen voor je rating. Dit is ieder jaar een druk bezet toernooi waar wordt gespeeld in de enkel en de dubbel. Het voorweekend (26 en 27 augustus) zal er reeds worden gestart met de eerste wedstrijden. Amstelpark gebruikt TTP (Tennis Toernooi Planner) van toernooi.nl voor de planning van het toernooi. Als deelnemer schrijf je je in via toernooi.nl en kun je tijdens het toernooi de uitslagen en planning van de wedstrijden volgen.

Amstelpark Open 2017
Wanneer: 28 augustus - 3 september (voorweekend 26-27 augustus)
Onderdelen: HE, DE, HD, DD, GD
Categorieën: 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kosten: € 15,00 enkel, € 12,50 dubbel per persoon
Maximal 2 onderdelen per persoon
Toernooileider: Ilse Puijker
Bondsgedelegeerde KNLTB: Arie Martijn Schenk

inschrijven

Aankomende evenementen

Zomervakantie

Tenniskampen

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de zomervakantie vier te gekke tenniskampen onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

11 augustus

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 11 augustus aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

28 augustus - 3 september

Amstelpark Open 2017

Jouw kans om je te meten met andere spelers in een officieel KNLTB open toernooi. Er wordt gespeeld in de enkel en de dubbel op niveau 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Het enige dat je nodig hebt is een geldig KNLTB lidmaatschap.

meer info en inschrijven