Open Toernooi

Open Toernooi

Vrijdag 1 september - BBQ en feestavond
Op vrijdagavond 1 september organiseren we een lekkere barbecue voor alle deelnemers aan het Amstelpark Open 2017. Ook is er een DJ aanwezig om een heerlijke tropische sfeer te creeren. Kaartjes zijn vanaf heden te koop aan de bar in het clubhuis.

In de week van 28 augustus t/m 3 september 2017 wordt het Amstelpark Open Toernooi weer gespeeld. Een ieder met een geldig KNLTB lidmaatschap mag deelnemen aan dit toenooi. Open toernooien zijn officiële KNLTB toernooien die meetellen voor je rating. Dit is ieder jaar een druk bezet toernooi waar wordt gespeeld in de enkel en de dubbel. Het voorweekend (26 en 27 augustus) zal er reeds worden gestart met de eerste wedstrijden. Amstelpark gebruikt TTP (Tennis Toernooi Planner) van toernooi.nl voor de planning van het toernooi. Als deelnemer schrijf je je in via toernooi.nl en kun je tijdens het toernooi de uitslagen en planning van de wedstrijden volgen.

Amstelpark Open 2017
Wanneer: 28 augustus - 3 september (voorweekend 26-27 augustus)
Onderdelen: HE, DE, HD, DD, GD
Categorieën: 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kosten: € 15,00 enkel, € 12,50 dubbel per persoon
Maximal 2 onderdelen per persoon
Toernooileider: Ilse Puijker
Bondsgedelegeerde KNLTB: Arie Martijn Schenk

inschrijven

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer