Amstelpark Dubbeltoernooi

Amstelpark Dubbeltoernooi

Day and Night Dubbeltoernooi

zaterdag 16 december 2017

18:30 - 23:00uur

Ben jij erbij op de Glow in the Dark banen op zaterdagavond 16 december. We organiseren weer een superleuk dubbeltoernooi, dit keer met het thema Day and Night. Je zult je van je beste kant moeten laten zien deze avond daar je onder compleet verschillende omstandigheden de strijd aangaat met andere dubbelteams. Tijdens de Day-rondes speel je op regulier verlichte banen. de Night-banen bieden een compleet andere ervaring: de normale lampen gaan uit en de blacklights gaan aan. Een enorm leuke avond dus!

Lekker eten
We bieden alle deelnemers de mogelijkheid een lekkere pizza of pastamaaltijd te nuttigen tijdens het toernooi. Voor slechts € 5,- extra kun je deze avond heerlijk bij ons eten.

Deelname: € 15,-
Deelname + eten: € 20,-

Geef je samen op met een dubbelpartner of alleen. Als je nog geen dubbelpartner hebt is dat geen enkel probleem. Wij vinden dan iemand voor je om mee te spelen.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk je direct in te schrijven voor het Day and Night toernooi. We zitten helemaal vol. Je kunt je echter nog wel op de reservelijst laten plaatsen. Stuur daarvoor een mail naar hans@amstelpark.nl. Geef duidelijk aan wat je speelsterkte is en met wie je gaat spelen.

Het Amstelpark Dubbeltoernooi wordt minstens 4 keer per jaar georganiseerd voor alle leden en lessers van Amstelpark. Uiteraard zijn vrienden, familie en kennissen ook van harte welkom om deel te nemen. Ieder team speelt op een avond 3 dubbels tegen teams van vergelijkbare sterkte. Ieder toernooi heeft een eigen thema zoals Apres-ski, Ibiza Night of Swing Into the Summer.

Aankomende evenementen

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

16 december

Day and Night Dubbel Toernooi

Pakken jij en je dubbelpartner de winst op de Glow in the Dark banen tijdens ons te gekke Day and Night toernooi? Naast een te gekke tenniservaring kun je deze avond ook heerlijk eten bij Amstelpark.

lees meer

Kerstvakantie

Tenniskampen Kerstvakantie

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de kerstvakantie twee mooie tenniskampen onder professionele begeleiding. Superleuke dagen vol tennisplezier en andere sportieve activiteiten.

Lees meer