"Oer-Hollands" Dubbeltoernooi

Amstelpark Dubbeltoernooi

Thema: Oer-Hollands

zaterdag 17 maart van 18:30-23:00uur

Zie jij een avond vol tennis, Amsterdamse meezingers en oer-Hollandse gezelligheid wel zitten. Schrijf je dan samen met je dubbelpartner in voor het Amstelpark Dubbeltoernooi van zaterdag 17 maart. Naast 3 leuke dubbelpartijen geniet je deze avond van heerlijk Hollandse Pot en lekker Hollandse hapjes. Een DJ zal aanwezig zijn om deze oer-Hollandse avond van een te gekke sfeer te voorzien.

Er wordt getennist in de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix deze avond. Als je nog geen dubbelpartner hebt gaan wij iemand voor je zoeken om mee te spelen. Zo hoeft niemand deze avond te missen.

Kosten voor deelname inclusief Hollandse Pot - € 20,- per persoon

Inschrijven
Vul het formulier hieronder volledig in om je in te schrijven.

-
Het Amstelpark Dubbeltoernooi wordt minstens 4 keer per jaar georganiseerd voor alle leden en lessers van Amstelpark. Uiteraard zijn vrienden, familie en kennissen ook van harte welkom om deel te nemen. Ieder team speelt op een avond 3 dubbels tegen teams van vergelijkbare sterkte. Ieder toernooi heeft een eigen thema zoals Apres-ski, Ibiza Night of Swing Into the Summer.

Er wordt gespeeld in de Heren, Dames en Mix dubbel. Als lesser zijn deze toernooien ideaal om in de praktijk te brengen wat je het hele seizoen al in de lessen hebt geleerd. Leden van de club ontmoeten hier andere leden en gebruiken deze gezellige toernooien om zich voor te bereiden op de competitie of het toernooiseizoen.

Zodra het volgende Dubbeltoernooi gepland is plaatsen we op deze pagina alle informatie.

Aankomende evenementen

2 april

Openingstoernooi

Leden en lesser van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om op 2e paasdag tijdens dit leuke dubbeltoernooi de zomer in te leiden. Schrijf je samen in met je dubbelpatner of laat ons iemand voor je zoeken.

meer info en inschrijven

8 april

Start zomerlessen

In de zomer kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Meivakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de meivakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer