Tennislessen senioren

Tennislessen senioren

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij Amstelpark. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Amstelpark zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

De groepen bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of maximaal 8 personen op 2 banen. Wanneer je kiest voor een privéles kun je dit alleen of met 1 ander persoon doen. Tijdens het seizoen worden er toernooien georganiseerd waar jij het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Tarieven winterlessen 2017-2018 senioren (zie linker kolom)

Tarieven zomerlessen 2017 senioren

inschrijven

Aankomende evenementen

18 november

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op zaterdagavond 18 november aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven