Tennislessen senioren

Tennislessen senioren

Inschrijven Senioren Zomer 2018

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij Amstelpark. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Amstelpark zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

De groepen bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of maximaal 8 personen op 2 banen. Wanneer je kiest voor een privéles kun je dit alleen of met 1 ander persoon doen. Tijdens het seizoen worden er toernooien georganiseerd waar jij het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Tarieven
Tarieven Senioren Zomerlessen 2018(zie linker kolom)
Tarieven Senioren Winterlessen 2017-2018(zie linker kolom)

Lesdata
Lesdata Recreatie Zomer 2018

Lesdata Recreatie Winter 2017-2018

Inschrijven Senioren Zomer 2018

Aankomende evenementen

2 april

Openingstoernooi

Leden en lesser van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om op 2e paasdag tijdens dit leuke dubbeltoernooi de zomer in te leiden. Schrijf je samen in met je dubbelpatner of laat ons iemand voor je zoeken.

meer info en inschrijven

8 april

Start zomerlessen

In de zomer kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Meivakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de meivakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer