Tennislessen senioren

Tennislessen senioren

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij Amstelpark. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Amstelpark zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

Trainingen

Een lesuur bij Amstelpark Tennis duurt 50 minuten. De betaling voor de tennislessen geschiedt door middel van automatische incasso na machtiging via het inschrijfformulier. Er kan gekozen worden om in 2 termijnen te betalen. In dit geval worden er € 5 administratiekosten per termijn in rekening gebracht

DAL = maandag t/m vrijdag tot 16:00uur en vanaf 22:00uur
PIEK = maandag t/m vrijdag tussen 16:00 - 22:00uur en het hele weekend

Groepstrainingen
Lekker aan je tennis werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau. Beginners (spelers zonder tenniservaring) komen altijd terecht in een groep van 8 personen op 2 banen. Gevorderden (spelers met minimaal 1 seizoen ervaring tot competitieniveau) kunnen kiezen of ze les willen volgen in een groep van 4 personen op 1 baan of een groep van 8 personen op 2 banen. Daarnaast is er de mogelijkheid om in groepen van 4 of 8 personen anderhalf lesuur te volgen op maandag t/m vrijdag van 21:00 - 22:30uur.

Privétrainingen
Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privétrainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.

Bekijk alle informatie en prijzen

 

Door op de onderstaande rode knop te klikken kan je je inschrijven voor de tennislessen zomer 2022. Als je lid bent bij Amstelpark kun je er ook voor kiezen in te schrijven via mijnamstelpark.nl (link), op deze manier hoef je niet telkens opnieuw je persoongegevens in te voeren. Als je geen inloggegevens hebt hiervoor kun je heel simpel een nieuw wachtwoord aanvragen. Geef hiervoor het emailadres op dat bij ons bekend is. Je ontvangt dan een 'nieuw' wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Lukt dit alles niet dan kun je gewoon het formulier hieronder gebruiken.

Inschrijven zomerlessen 2022