Tennislessen senioren

Tennislessen senioren

Inschrijven Senioren Zomer 2020

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij Amstelpark. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Amstelpark zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

Groepstrainingen
Lekker aan je tennis werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau. Beginners (spelers zonder tenniservaring) komen altijd terecht in een groep van 8 personen op 2 banen. Gevorderden (spelers met minimaal 1 seizoen ervaring tot competitieniveau) kunnen kiezen of ze les willen volgen in een groep van 4 personen op 1 baan of een groep van 8 personen op 2 banen. Daarnaast is er de mogelijkheid om in groepen van 4 of 8 personen anderhalf lesuur te volgen op maandag t/m vrijdag van 21:00 - 22:30uur.

Privétrainingen
Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privétrainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.

Lesuren
Een lesuur bij Amstelpark Tennis duurt 50 minuten.

Tarieven
Tarieven Senioren Winterlessen 2019-2020 (zie linker kolom)
Tarieven Senioren Zomerlessen 2020 (zie linker kolom)

De betaling voor de tennislessen geschiedt door middel van automatische incasso na machtiging via het inschrijfformulier. Er kan gekozen worden om in 2 termijnen te betalen. In dit geval worden er € 5 administratiekosten per termijn in rekening gebracht.

Lesdata
Lesdata Recreatie Winter 2019-2020 (seizoen start dinsdag 1 oktober 2019)
Lesdata Recreatie Zomer 2020 (seizoen start vrijdag 3 april 2020)

Inschrijven Senioren Zomer 2020