Tennislessen

Tennislessen

Zomerlessen 2020
Er mag vanaf 11 mei 2020 weer door iedereen worden getennist op de buitenbanen. We zijn momenteel druk met het afronden van de indeling en zullen iedereen die zich heeft ingeschreven spoedig mailen over de indeling. Daarvoor wachten we nog op de protocollen die momenteel door de KNLTB worden opgesteld. Mocht je nog niet hebben ingeschreven dan kun je dat alsnog doen. Daarbij is het goed om te weten dat we altijd het aantal lessen in rekening brengen waarvoor we je kunnen indelen. Oorspronkelijk heeft het zomerseizoen 17 lesweken. Dat gaan we door de sluiting aan het begin van het seizoen niet meer halen. Maar wees gerust, we brengen dus alleen het aantal overgebleven lesweken in rekening. Wacht dus niet langer en meld je nu aan.

Aangepaste regels Amstelpark Tennis

Status van de buitenbanen

Als recreant kun je bij Amstelpark in Amsterdam terecht voor tennislessen in groepsverband of privé. Amstelpark heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. Voor talentvolle jeugd zijn er de Amstelpark Selectieprogramma's.

Tennislessen junioren
Tennislessen senioren
Tennislessen selectie

Groepsles

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of 8 personen op 2 banen. Het zomerseizoen bestaat uit 17 lesweken. Het winterseizoen bestaat uit 22 lessen. De lessen duren 50 minuten en je schrijft je in voor een les op een vast tijdstip iedere week.

Privéles

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal. Voor een privé tennisles kun je je alleen of met zijn tweeën opgeven.

Algemene voorwaarden

In onderstaande link vind je de algemene voorwaarden van tennislessen van Amstelpark.
PDF: Algemene voorwaarden Amstelpark tennislessen