Tenniskampen

Tenniskampen

Een week lang tennisplezier in het Amsterdamse Bos

Iedere schoolvakantie te gekke tenniskampen bij Amstelpark Tennis

Inschrijven

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) van de tenniskampen bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld zwemmen of bowlen. Kortom, een topweek die jouw kind(eren) niet snel zullen vergeten.

De kosten van een 5-daags tenniskampen bedragen € 350,- per persoon. Kids die lid zijn van T.C. Amstelpark en kinderen die les volgen bij Amstelpark Tennis in het seizoen waarin het tenniskamp plaatsvindt ontvangen € 25,- korting.*

Voorjaarsvakantie
26 februari t/m 2 maart

Meivakantie
30 april t/m 4 mei

Zomervakantie (4 kampen)
23 t/m 27 juli - zomerkamp 1
30 juli t/m 3 augustus - zomerkamp 2
20 t/m 24 augustus - zomerkamp 3
27 t/m 31 augustus - zomerkamp 4 

Het voorbeeldprogramma hieronder is voor een 5-daags tenniskamp. Daadwerkelijke planning en activiteiten kunnen afwijken van wat hier is weergegeven.

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit (bijvoorbeeld bowlen, jumpen, lasergamen, squashen of zwemmen)
  • Per dag 4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt en foto ter herinnering aan het tenniskamp
  • Heel veel (tennis)plezier

Inschrijven

*Korting op korting niet mogelijk. 

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer