Tenniskampen

Tenniskampen

Een week lang tennisplezier in het Amsterdamse Bos

Iedere schoolvakantie te gekke tenniskampen bij Amstelpark Tennis

Inschrijven

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) van de tenniskampen bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld zwemmen of bowlen. Kortom, een topweek die jouw kind(eren) niet snel zullen vergeten.

De kosten van een 5-daags tenniskampen bedragen € 350,- per persoon. Kids die lid zijn van T.C. Amstelpark en kinderen die les volgen bij Amstelpark Tennis in het seizoen waarin het tenniskamp plaatsvindt ontvangen € 25,- korting.*

Voorjaarsvakantie
26 februari t/m 2 maart

Meivakantie
30 april t/m 4 mei

Zomervakantie (4 kampen)
23 t/m 27 juli - zomerkamp 1
30 juli t/m 3 augustus - zomerkamp 2
20 t/m 24 augustus - zomerkamp 3
27 t/m 31 augustus - zomerkamp 4 

Herfstvakantie 2018
22 t/m 26 oktober

Het voorbeeldprogramma hieronder is voor een 5-daags tenniskamp. Daadwerkelijke planning en activiteiten kunnen afwijken van wat hier is weergegeven.

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit (bijvoorbeeld bowlen, jumpen, lasergamen, squashen of zwemmen)
  • Per dag 4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt en foto ter herinnering aan het tenniskamp
  • Heel veel (tennis)plezier

Inschrijven

*Korting op korting niet mogelijk. 

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer