Tenniskampen

Tenniskampen

Een week lang tennisplezier in het Amsterdamse Bos

Inschrijven voor de Kerstvakantie

De volgende twee tenniskampen vinden plaats in de Kerstvakantie

week 1: 27 t/m 29 december 2017
week 2: 2 t/m 5 januari 2017

Schrijf in vóór 1 december 2017 en ontvang € 20,- korting.

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één van de tenniskampen in de Kerstvakantie bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld zwemmen of bowlen. Kortom, een topweek!

 Het voorbeeldprogramma hieronder is voor een 5-daags tenniskamp. Tijdens de Kerstvakantie organiseren we een 3-daags kamp en een 4-daags kamp. Dit overzicht geeft een idee hoe de planning eruit zou kunnen zien.

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit (bijvoorbeeld bowlen, jumpen, lasergamen, squashen of zwemmen)
  • Per dag 4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt en foto ter herinnering aan het tenniskamp
  • Heel veel (tennis)plezier

Kosten:

week 1: 27 t/m 29 december 2017 - € 210,- per persoon
week 2: 2 t/m 5 januari 2018 - € 280,- per persoon

Kinderen die tennislessen volgen bij Amstelpark tijdens het seizoen waarin het tenniskamp plaatsvindt ontvangen € 20 korting!*

*korting op korting niet mogelijk

Inschrijven voor de Kerstvakantie

Aankomende evenementen

18 november

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op zaterdagavond 18 november aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven