Tenniskampen

Tenniskampen

ACTIE! Schrijf je in vóór 1 juli 2018 en ontvang € 25,- korting.
direct inschrijven

Een week lang tennisplezier in het Amsterdamse Bos

Iedere schoolvakantie te gekke tenniskampen bij Amstelpark Tennis

Inschrijven

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) van de tenniskampen bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld zwemmen of bowlen. Kortom, een topweek die jouw kind(eren) niet snel zullen vergeten.

De kosten van een 5-daags tenniskampen bedragen € 350,- per persoon. Kids die lid zijn van T.C. Amstelpark en kinderen die les volgen bij Amstelpark Tennis in het seizoen waarin het tenniskamp plaatsvindt ontvangen € 25,- korting.*

Voorjaarsvakantie
26 februari t/m 2 maart

Meivakantie
30 april t/m 4 mei

Zomervakantie (4 kampen)
23 t/m 27 juli - zomerkamp 1
30 juli t/m 3 augustus - zomerkamp 2
20 t/m 24 augustus - zomerkamp 3
27 t/m 31 augustus - zomerkamp 4 

Het voorbeeldprogramma hieronder is voor een 5-daags tenniskamp. Daadwerkelijke planning en activiteiten kunnen afwijken van wat hier is weergegeven.

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit (bijvoorbeeld bowlen, jumpen, lasergamen, squashen of zwemmen)
  • Per dag 4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt en foto ter herinnering aan het tenniskamp
  • Heel veel (tennis)plezier

Inschrijven

*Korting op korting niet mogelijk. 

Aankomende evenementen

23 juni

Super Tiebreak Toernooi

Op het scherpst van de snede samen met je dubbelpartner (super)tiebreaks spelen op een enorm gezellige lounge avond bij Amstelpark Tennis. Geen dubbelpartner? Geen probleem. Wij vinden wel iemand voor je.

meer info en inschrijven

Tennis Europe

2 t/m 8 juli

Zoals ieder jaar organiseert Amstelpark ook in 2018 wederom een drukbezet Tennis Europe Toernooi voor jongens en meiden t/m 14 en t/m 16 jaar. Veel spektakel op Amstelpark.

meer info 

Zomervakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. In de zomervakantie zelfs 4 weken lang. Dan organiseren we te gekke tenniskampen voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer