Tenniskampen

Tenniskampen

BLACK FRIDAY DEAL
geldig t/m maandag 2 december 2019
Schrijf je kind(eren) in voor één of beide tenniskampen tijdens de Kerstvakantie en ontvang € 30 korting per kind per kamp (korting op korting niet mogelijk). De korting wordt na inschrijving handmatig door ons toegepast. 
direct inschrijven

Schrijf je kind nu in voor het eerstvolgende tenniskamp van 18-22 oktober 2021!

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) van de tenniskampen bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen. Elke dag wordt er ongeveer vier uur les gegeven in leuke, leerzame spelvormen of in wedstrijdjes. Ook worden er andere sport-en spelactiviteiten georganiseerd en zijn er uitstapjes in de omgeving. Kortom, een topweek die jouw kind(eren) niet snel zullen vergeten.

Inschrijven

De kosten van een 5-daags tenniskamp bedragen € 385,- per persoon. Je ontvangt €25 korting* op het tenniskamp in de zomer als je aan 1 of meerdere van de volgende criteria voldoet:

- Je volgt deze zomer les bij Amstelpark Tennisschool, of
- Je bent een broertje of zusje die meedoet aan hetzelfde tenniskamp (ieder tweede, derde (etc.) kind ontvangt de korting)
- Je hebt eerder in 2021 deelgenomen aan een Tenniskamp, georganiseerd door Amstelpark.

*Korting op korting niet mogelijk

Data

18 - 22 oktober 2021

Het voorbeeldprogramma hieronder is voor een 5-daags tenniskamp. Alle tenniskampen vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Daadwerkelijke planning en activiteiten kunnen afwijken van wat hier is weergegeven. Voorlopig is het alleen toegestaan activiteiten in de buitenlucht te organiseren. Uiteraard passen we het programma daarop aan.

Inbegrepen

  • Elke dag van 09:00 tot 16:45 uur tennissen en een activiteit
  • Per dag 4 uur tennissen
  • Materialen (tennisrackets en tennisballen)
  • Professionele begeleiding
  • Dagelijkse lunch en tussendoortjes
  • T-shirt en foto ter herinnering aan het tenniskamp
  • Heel veel (tennis)plezier

Inschrijven