Vriendentoernooi

Vriendentoernooi

18 november 2017 - deelname voor personen 18 jaar en ouder

Het vriendentoernooi van 18 november 2017 was weer een succes. 10 vriendenteams hebben mooie wedstrijden gespeeld en een hele leuke avond gehad. We laten je het uiteraard weten wanneer we het volgende Vriendentoernooi gaan organiseren.

--

Zin in een te gekke tennisavond, met je beste tennisvrienden en/of vriendinnen? Schrijf je dan samen in voor het Amstelpark Vriendentoernooi. Op zaterdagavond 18 november van 19:00-23:00uur kun jij samen met je vrienden strijden tegen andere vriendenteams. We verzorgen voor iedereen een heerlijke pastamaaltijd. Het belooft een enorm gezellige avond te worden met veel plezier op en rond de baan. Zo kun je bijvoorbeeld beer-pong spelen als je moet wachten op de volgende wedstrijden.

Kosten: €17,50 per persoon (inclusief maaltijd)

Hoe werkt het?
Het principe is simpel: Jij geeft je op met minmaal 3 andere vrienden. Als team speel je dubbelwedstrijden tegen andere teams in een poule. Bij dit toernooi gaat het in de eerste plaats om het plezier. Je hoeft dus echt niet perse allemaal precies hetzelfde niveau te hebben. Als je allemaal veel plezier hebt in tennis komt het helemaal goed.

Je hoeft niet lid te zijn van Amstelpark om deel te nemen. 3 tennisvrienden is echt het enige dat je nodig hebt. Gegarandeerd een leuke avond met een heerlijke maaltijd, te gekke tenniswedstrijden en veel  leuke mensen dus.

Zodra de datum van het volgende Vriendentoernooi bekend is kun je je op deze pagina opgeven.