Tennistrainer

Tennistrainer

Is Tennis jouw passie en wil je graag een divers publiek net zo enthousiast maken over deze sport, dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging

Als Tennistrainer werk je samen in een enthousiast team van Tennistrainers en ondersteunend personeel. Je voornaamste taak is het voorbereiden en verzorgen van tennistrainingen, zowel individuele- als groepstrainingen. Je onderhoud contact met leerlingen en leden en vervult de bijbehorende administratieve taken: indelen van leerlingen, bijhouden van presentielijsten en nabellen van absenties, het opstellen van voortgangsrapportages en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden op kantoor. Ook begeleid je competities, toernooien, tenniskampen en overige evenementen.

Wie ben jij?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en een afgerond diploma van een sport gerelateerde opleiding (CIOS, HALO). Een afgeronde KNLTB opleiding tot Tennistrainer op minimaal niveau A, is vereist, evenals een KNLTB licentie (niveau B of meer is een pré). Je hebt minimaal 2 jaren ervaring als Tennistrainer en je bent continue up to date over de ontwikkelingen in de tennissport.

Je bent en sociaal persoon en een coach/trainer in hart en nieren. Op motiverende en constructieve wijze geef je feedback en aanwijzingen. Jouw communicatieve en didactische vaardigheden zijn als vanzelfsprekend goed ontwikkeld. Sta je bekend als pro-actief, stressbestendig, ben je een echte teamplayer en ben je bovendien bereid om ook in het weekend en/of op feestdagen te werken, dan is Amstelpark de plek in je volgende carrièrestap.

De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Hotel & Wellness Zuiver beschik je over deze competenties.

Wat wij bieden

Werkuren per week: 0 - 35

Dienstverband: parttime, zowel in loondienst of als freelancer mogelijk

Salaris: Marktconform salaris

Extra’s: Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten, korting op overige faciliteiten, pensioenregeling, WIA-hiaat verzekering (zonder werknemersbijdrage), reiskosten- en parkeerregeling, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en personeelsfeesten.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie graag tegemoet via vacature@zuiveramsterdam.nl. Indien je vragen hebt over de vacature, kun je uiteraard altijd contact opnemen met de afdeling HR via het telefoonnummer 020 3010 795.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.