Partners & Sponsors

Partners & Sponsors

Neem contact op voor de mogelijkheden op partner- en sponsorgebied via media@amstelpark.nl


Wilson is een Amerikaanse fabrikant van sportartikelen uit Chicago. Wilson is voornamelijk bekend om zijn tennisrackets, maar het produceert ook sportmaterialen voor andere sporten. Veel toptennissers spelen met de rackets van Wilson zoals Roger Federer, Serena Williams, Venus Williams en Juan Martin del Potro. Bezoek snel de webshop en schaf vandaag nog jouw nieuwe tennisracket aan.

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. TennisDirect geeft tennissers toegang tot het complete assortiment van alle tennismerken. Geen fan van online shoppen? Bezoek dan de winkel van TennisDirect, gevestigd naast het clubhuis van Tennisclub Amstelpark.

Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval. Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.
Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.

ULC Technisch Beheer is onderdeel van de ULC Groep, een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk opererend installatiebedrijf. Wij realiseren en beheren installaties. Onze focus richt zich steeds meer op creatief omgaan met duurzame energie. Wij werken voor eigenaren, (grote) beheerders en eindgebruikers.

The Music Marketeers is al 20 jaar voorloper in instore entertainment oplossingen. Wij leveren achtergrondmuziek, narrowcasting, geur en guest-wifi, volledig op maat en met full service. Ons doel is uw doel: het creëren van beleving, zodat uw klant langer blijft en zich prettiger voelt. Weten hoe dat werkt? Bekijk onze website.


Uvidis ontwikkelt praktische, veilige en duurzame concepten en producten op basis van UV-C licht principes, waarbij het verkrijgen van een zuivere vorm van water gewaarborgd is. Uvidis is gespecialiseerd in Legionellapreventie systemen op maat. Van modulaire UV-C waterzuiveringssystemen tot en met compacte douche-units.

Wij geloven in een natuurlijke manier van desinfecteren... Duurzaam, eenvoudig en effectief.


HSO is gespecialiseerd in de schoonmaakdienstverlening. Met een brede range van opdrachtgevers in diverse branches zijn wij letterlijk van alle markten thuis. Het fundament van onze dienstverlening zijn onze medewerkers. Onze medewerkers en onze dienstverlening mag letterlijk gezien worden. Als organisatie zijn wij hier ontzettend trots op. Het uitvoeren van onze werkzaamheden tijdens het proces van onze opdrachtgever zien wij als een uitdaging en professionalisering van de branche.

Total Cleaning Products B.V. uw ideale partner voor hygiene! Wij zijn de toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak en bieden een compleet assortiment hygiënepapier.

Van woningen tot kantoren, van openbare gebouwen tot monumenten en van scholen tot musea: het is het schilderwerk dat de eerste indruk bepaalt.

BNR Schilders is de trotse schilder van Spa Sport Hotel Zuiver. Kijk op www.bnrschilders.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerk.

Smashing Pink

Smashing Pink is een actieve tennisvereniging met sportieve ambities op elk tennisniveau. ‘Pink’ staat voor onze gay-identiteit. Tegelijkertijd streeft smashing pink naar diversiteit en is iedereen welkom als lid. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar https://www.smashing.pink