Padelbaan reserveren

Padelbaan reserveren

Amstelpark Padel wordt THE PADELLERS

4PM Entertainment is trots aan te mogen kondigen dat Amstelpark Padel de eerste locatie is dat namens THE PADELLERS wordt geopend! De komende jaren zullen zij de padelbanen van Amstelpark exploiteren. 4PM is een Nederlandse evenementenorganisatie, gevestigd in Amsterdam. Al vijftien jaar is zij verantwoordelijk voor uiteenlopende merken en concepten in de live entertainment branche. 4PM bedenkt, creëert, produceert en promoot haar evenementen door heel Nederland.

Sinds 2021 is 4PM Entertainment actief in de wereld van de Padel sport. Met hun nieuwe concept THE PADELLERS springt zij in op de rijzende vraag naar padelbanen in Nederland. De sport groeit razendsnel en is populair onder een grote groep Nederlanders. Het komende jaar openen zij 10 vestigingen door heel Nederland met de ambitie om de jaren daarna verder te groeien. Met THE PADELLERS zorgt 4PM ervoor dat het mogelijk is om op meerdere plekken in Nederland te kunnen spelen bij een locatie in de buurt.

Wat betekent dit voor de huidige padellers?

Voor de padellers van Amstelpark verandert er zo min mogelijk. Alle informatievoorziening m.b.t. baanhuur, lessen, toernooien, competities en events verloopt rechtstreeks via THE PADELLERS. Een baan reserveren bij THE PADELLERS kan via de website en alle vragen kunnen worden gesteld per mail via info@thepadellers.nl of via het Whatsapp nummer 06-33843877. Tot 2 mei verlopen de reserveringen nog via het systeem van Amstelpark, daarna zal je een reservering kunnen maken via www.thepadellers.nl.

Reserveren voor een baan voor 2 mei

Reserveren voor een baan na 2 mei

Contact:
4PM Sports B.V.
Egelenburg 2
1081 GK, Amsterdam
Website: www.thepadellers.nl
Email: info@thepadellers.nl
Whatsapp: 06-33843877