Kalender

Kalender

Hieronder vind je een overzicht van alle geplande evenementen van Amstelpark:

Pepernoten toernooi - 26 november (17:00-19:00)

Wij kunnen Sinterklaas natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseert Amstelpark op 26 november het pepernoten toernooi. Dit toernooi is bedoeld voor kinderen in de categorie: rood, oranje, groen en geel t/m 12 jaar. Tijdens dit evenement worden de wedstrijden op tijd gespeeld. De kosten bedragen €7,50 per kind.

Klik hier om je in te schrijven

Amstelpark Club Avond - 26 november (19:00-23:00)

Bij Amstelpark kennen wij uniek clubgevoel. Wij vinden het belangrijk dat jij als lid je lidmaatschap volledig kunt benutten en hierbij ook de mogelijkheid krijgt om in contact te komen met andere leden. Daarom organiseren wij op 26 november een Amstelpark Club Avond. Gedurende de avond speel je 3 dubbelwedstrijden van 40 minuten. Daarna zetten we de avond voort in het clubhuis, waar DJ Bjarne van deze avond een gegarandeerd feestje maakt. De kosten bedragen €12,50 per lid. 

Klik hier om je in te schrijven

ATA dubbeltoernooi "Oer-Hollands" - 10 december (19:00-23:00)

Zie jij een avond vol tennis en Amsterdamse meezingers wel zitten? Doe dan mee aan het Amstelpark "Oer-Hollands" Dubbeltoernooi op 10 december. De dubbelwedstrijden worden georganiseerd op de binnenbanen van Amstelpark, waarbij ieder team 3 wedstrijden van 40 minuten speelt. Je speelt tegen een team van vergelijkbaar niveau en kunt je aanmelden voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel of Mix. Naast leuke tennispotten maken we er een gezellige Hollandse avond van, waarbij een lekkere Hollandse pot natuurlijk niet mag ontbreken. Ook kun je na de wedstrijden meedansen met de leukste feestnummers van DJ Bjarne. De kosten bedragen €15,- per lid en €25 voor niet-leden/leerlingen. Ben jij er gezellig bij?

 Klik hier om je in te schrijven

Nieuwjaarsborrel - 14 januari (19:00-23:00)

Om 2023 in te luiden, trappen we het nieuwe jaar af met een Nieuwjaarsborrel op 14 januari (19:00 – 23:00). Tijdens deze clubavond speel je 3 dubbelwedstrijden van 40 minuten tegen andere Amstelpark leden. Daarna zetten we de avond voort in het clubhuis, waar trainer DJ Bjarne van deze avond een gegarandeerd feestje maakt. De bubbels en appelflappen zullen uiteraard niet ontbreken. De kosten bedragen €12,50 per lid. Kom jij nieuwe jaar met ons inluiden?

Ouder-kind toernooi - 28 januari (17:00-20:00)

Het Ouder-kind toernooi is terug! Op zaterdag 28 januari nemen ouder-kind koppels het tegen elkaar op tijdens dit gezelligheidstoernooi. Dit toernooi is voor kinderen vanaf 7 jaar die spelen in een van de volgende categorieën: rood, oranje, groen & geel. Op basis van de speelsterkte van het kind wordt er een indeling gemaakt. Om deel te nemen vragen wij een vergoeding van €12,50 per persoon voor zowel leden en leerlingen.