Tenniskampen

Veelgestelde vragen - tenniskampen

Vanaf welke leeftijd mag je deelnemen aan het tenniskamp?
Wij bieden onze tenniskampen aan voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Heb je ervaring nodig om deel te nemen aan het tenniskamp
Het niveau of de ervaring van het kind maakt niet uit. Ook kinderen die nog niet eerder hebben getennist zijn van harte welkom.

Is het mogelijk om voor 2, 3 of 4 dagen deel te nemen aan het tenniskamp?
We hanteren een minimum duur van 3 dagen. Indien kinderen voor 3 of 4 dagen willen deelnemen aan het kamp vragen we je om dit duidelijk aan te geven op het inschrijfformuler en te specificeren om welke dagen de deelneming gaat. Op deze manier kunnen wij hier rekening mee houden in ons schema.

Is het mogelijk om bij mijn vriendje / vriendinnetje in de groep te worden ingedeeld
Wij proberen altijd rekening te houden met dergelijke verzoeken. Echter is het voor ons belangrijk dat de groepen die wij indelen qua leeftijd en niveau zo homogeen mogelijk zijn. Als het verschil in leeftijd of niveau te hoog is zullen we mogelijk de kinderen in verschillende groepen plaatsen. Er zijn tijdens het gehele kamp alsnog veel momenten waarbij vriendjes en vriendinnetjes samen kunnen zijn.

Hoe wordt de indeling gemaakt: op speelsterkte of op leeftijd?
Wij proberen met allebei de factoren zoveel mogelijk rekening te houden. Het liefst delen wij iedereen bij de zelfde speelsterkte en leeftijd in. Meestal met een verschil van 2 jaar in leeftijd. De indeling van de groepen is uiteraard onder andere afhankelijk van de inschrijvingen die we ontvangen.

Hoe ziet het programma eruit?
De dagen duren van 09:00 tot 16:45 uur. De kinderen zullen 's ochtends vooral bezig zijn met tennis. Na een verzorgde lunch wordt er een leuke activiteit georganiseerd (bowlen, lasergamen, etc.).