Lidmaatschappen

Veelgestelde vragen - lidmaatschappen

Hoe reserveer ik als lid een baan?
T.C. Amstelpark maakt gebruik van het afhangbord van de KNLTB. Je kunt gebruikmaken van de terminal bij de tennisdesk. Daarnaast is het mogelijk om online een baan te reserveren.

Mag er met het lidmaatschap ook binnen getennist worden?
Wanneer het regent of slecht weer is mag er gebruik worden gemaakt van de op dat moment beschikbare binnenbanen. Deze binnenbanen kunnen nooit van tevoren worden gereserveerd. Tijdens het zomerseizoen (april t/m september) is dit gratis. Tijdens het winterseizoen (oktober t/m maart) betaal je hiervoor de helft van de geldende baanhuur.

Voor hoe lang mag ik een baan reserveren?
Een baan wordt altijd gereserveerd voor de duur van 1 uur. Korter of langer is niet mogelijk. Wil je na het spelen nog een uur spelen dan kun je dit ter plekke afhangen indien er een baan beschikbaar is. Op deze manier houden we het eerlijk voor alle leden en geven we iedereen gelijke kansen om te spelen.

Hoe ver vooruit kan ik een baan reserveren?
Je kunt maximaal 7 dagen vooruit een baan reserveren. Zodra je een reservering hebt gespeeld kun je de volgende baan reserveren.

Kan ik meerdere banen reserveren?
Je kunt 1 baan voor 1 uur reserveren. Zodra de reservering is gespeeld kun je een volgende reservering plaatsen.

Welke lidmaatschappen zijn er?
Bij T.C. Amstelpark kun je terecht voor een Volledig of Dal lidmaatschap. Voor studenten hebben wij een special tarief voor beide lidmaatschapsvormen. Voor junioren is er het Jeugdlidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen.

Bieden jullie ook een familielidmaatschap?
Momenteel is dit nog niet het geval, maar we hopen in de toekomst een mooi aanbod te kunnen doen aan familieleden die samen willen tennissen.

Wanneer vind de betaling van mijn lidmaatschap plaats?
De betaling voor nieuwe aanmelding vindt plaats binnen de eerste 4 weken na datum van aanvraag. De betaling van bestaande lidmaatschappen vindt jaarlijk plaats aan het einde van februari of begin van maart. U geeft ons hiervoor een doorlopende incassomachtiging bij aanvraag van het lidmaatschap.

Moet ik me ieder jaar opnieuw aanmelden?
Het lidmaatschap van T.C. Amstelpark is een automatische doorlopend lidmaatschap. Zolang je lid wenst te blijven hoef je niets te doen. Alléén opzeggingen die vóór 1 januari voorafgaand aan de verlenging schriftelijk (email of post) door ons zijn ontvangen kunnen deze automatische verlenging stoppen.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Wat zijn de regels?
Als je je lidmaatschap op wilt zeggen dien je dit, uiterlijk 31 december voorafgaand aan de volgende verlenging op 1 april, door middel van een email (tennis@amstelpark.nl) of brief (Amstelpark Tennis. Koenenkade 8, 1081KH Amsterdam) aan ons kenbaar te maken. Je kan dan nog gebruik maken van je lidmaatschap tot 31 maart. Indien er geen officiële opzegging is ontvangen vóór 1 januari, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april tot en met 30 maart.

Aan wat voor activiteiten mag ik / kan ik deelnemen als lid?
Voor onze leden organiseren we een breed scala aan toernooien en competities. Daarnaast bieden we tweemaal per week (maandagochtend en woensdagavond) een mogelijkheid om aan de Toss deel te nemen. Voor de Toss hoef je je als lid niet aan te melden, je dient alleen je tennispas mee te nemen. Met een lidmaatschap wordt je ook aangemeld bij de KNLTB zodat je aan officiele toernooien mee kun doen zoals het Amstelpark Open.

Wanneer kan ik mijn pasje verwachten om af te hangen / waar kan ik het ophalen?
Ongeveer twee weken na aanvraag is het KNLTB pasje binnen. Ophalen kan bij de bar of de tennis desk.