Voorjaarscompetitie KNLTB

Voorjaarscompetitie KNLTB

Ieder jaar neemt Tennisclub Amstelpark met veel teams deel aan de KNLTB Districtscompetitie in het voorjaar. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit het district Ijmond met als doel kampioen te worden in hun klasse. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Leden van Tennisclub Amstelpark kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. Uiteraard ben je van harte welkom zelf een team samen te stellen, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.

Leden met een Volledig Lidmaatschap Tennis betalen een competitiebijdrage van €30 per persoon. Leden met een Dal Lidmaatschap Tennis betalen € 80 wanneer ze uitkomen op zaterdag of zondag of in de avonduren. Er zijn ook mogelijkheden om op doordeweekse dagen overdag competitie te spelen. Voor zowel volledig leden als dalleden geldt dan een competitiebijdrage van € 30,-.

Zodra de inschrijving voor de KNLTB districscompetitie voorjaar 2020 weer van start gaat volgt hier meer informatiie voor het aanmelden van spelers en teams.