Toss

Toss

De Toss op maandagochtend gaat vanaf maandag 15 juni 2020 weer van start. We wijzen je graag op een aantal belangrijke regels die er voor zorgen dat deelname aan de toss voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier plaats kan vinden. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen die wilt deelnemen aan de toss zich aan deze regels houdt.

  • Kom niet naar het park als jijzelf of een huisgenoot ziekteverschijnselen vertoont (neusverkoudheid, hoesten, niezen, koorts, etc.)
  • Desinfecteer je handen en KNLTB-pasje wanneer je aankomt op het park
  • Leg je KNLTB-pasje op de toss-tafel
  • Hou te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar en de personen aan de toss-tafel
  • Volg de regels en richtlijnen op die gelden op het park
  • Volg aanwijzingen van het parkpersoneel op
  • Na een 1/2 uur te hebben gespeeld graag zelf vragen waar je de volgende ronde speelt (er wordt niet rondgelopen met de lijst)
  • Zelf je KNLTB-pasje weer van de tafel pakken wanneer je vertrekt of de Toss is beëindigd
  • De Toss kan alleen doorgaan bij goed weer. Check onze pagina voor de status van de buitenbanen voordat je naar de toss komt.

De avondtoss zal tot minstens 1 juli 2020 nog niet van start gaan. Aangezien we momenteel alleen gebruik mogen maken van de buitenbanen zou de toss een te zware druk leggen op het gebruik van de banen. Zodra de avondtoss weer kan worden georganiseerd laten we dat hier weten.

De Toss is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden van Amstelpark te tennissen. Bij de Toss zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers.

Bij de Toss worden meerdere rondes gespeeld en het is dan ook geen probleem als je de start van de Toss niet haalt. Graag je pasje meenemen om het plannen van dubbels te vergemakkelijken. De Toss wordt gespeeld op buitenbanen. Houd hier rekening mee in verband met het weer.

Maandagochtend (zomer):
Op maandagochtend wordt de Toss georganiseerd onder leiding van Willie en Herman Schreijer. Er wordt gespeeld tijden het zomerseizoen (1 april t/m 30 september) van 11:00-14:00 uur op gravelbanen. Leden met een dal-lidmaatschap of een volledig lidmaatschap zijn van harte welkom deel te nemen.

Avondtoss (zomer en winter) - niet georganiseerd tot minstens 1 juli 2020:
Leden met een volledig lidmaatschap kunnen tevens terecht in de avond van 19:00-22:00 uur op de buitenbanen van T.C. Amstelpark. Onder leiding van Ben Nankoe worden er dubbelwedstrijden gepland voor alle aanwezigen. Op welke avond de toss wordt georganiseerd wordt bekendgemaakt zodra we de avondtoss weer opstarten.