Losse baanhuur

Losse baanhuur

Op woensdag 11 december zijn de banen van Amstelpark Tennis, Padel en Squash gesloten voor losse verhuur vanaf 18:00uur. Ook het Amstelpark Clubhuis zal vanaf 18:00uur niet meer toegankelijk zijn. Dit in verband met een besloten personeelsfeest.

 Aangepaste regels Amstelpark Tennis

Reserveer een baan

Gebruik de knop hieronder als je lid bent en een ledenbaan wilt reserveren

Ledenbaan reserveren

Lekker een potje tennissen in Amsterdam? Dan moet je bij Amstelpark Tennis in het Amsterdamse Bos zijn. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen is er altijd wel een baan te vinden voor je. En bij Amstelpark is het niet verplicht een lidmaatschap te hebben. Je kunt gewoon gebruikmaken van ons handige online reserveringssysteem om jouw tennispartij in te plannen. De betaling geschiedt ook online zodat je meteen de baan op kunt.

Het huren van een tennisbaan is mogelijk vanaf € 25 per uur.

Daluren zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 16:00uur en 22:00 - 23:00uur, en op zaterdag en zondag  van 18:00 - 22:00uur
Piekuren zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 - 22:00uur en op zaterdag en zondag van 08:00 - 18:00uur

Tarieven buitenbanen
€ 27,50 per uur tijdens de daluren
€ 32,50 per uur tijdens de piekuren

Tarieven binnenbanen
€ 35.- per uur tijdens de daluren
€ 42,- per uur tijdens de piekuren

Een paar dingen om rekening mee te houden

Zorg dat je altijd correcte tennisschoenen draagt. Vooral op onze gravelbanen is het belangrijk dat je gravelschoenen draagt. Hardloopschoenen zijn niet toegestaan. Naast het feit dat deze de gravelbanen kapotmaken verhogen ze ook nog eens de kans op blessures.

Na afloop van het tennissen graag de baan schoon en opgeruimd achterlaten voor de volgende spelers.

Altijd na afloop van het spelen op gravelbanen de baan slepen. Dan kunnen de volgende spelers meteen starten.

We staan na je tennispartij in het clubhuis voor je klaar voor een lekker hapje en drankje. Het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren is dan ook niet toegestaan in het clubhuis.