Tennis Europe Toernooi

Tennis Europe Toernooi

Van 2 t/m 8 juli 2018 werd op Amstelpark weer het jaarlijkse Tennis Europe U14 en U16 toernooi georganiseerd. In samenwerking met de KNLTB en Tennis Europe ontvingen we deze week talentvolle jonge tennissers van over de hele wereld. Van Nieuw-Zeeland tot de Verenigde Staten, maar zeker ook spelers van eigen bodem. Ze streden in de categorieën t/m 14 jaar en t/m 16 jaar in zowel de single als de dubbel. Het niveau van deze spelers blijft ieder jaar groeien en het is telkens weer een genot dit talent aan het werk te zien op de baan.

Meer informatie over het toernooi van 2019 vind je hier zodra deze beschikbaar is.

In samenwerking met:

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer