Tennis en Padel Toss

Tennis en Padel Toss

vrijdag 31 mei | 19:00 - 22:00uur

Tennis en padel zijn twee sporten die veel overeenkomsten vertonen. De belangrijkste daarvan is misschien wel het feit dat ze beiden enorm leuk zijn om te beoefenen. Om die reden organiseren we bij Amstelpark graag op vrijdag 31 mei een Toss waarbij je zowel op de tennisbaan als op de padelbaan je kunsten zult moeten vertonen. Een superleuke avond waarop je skills in beide disciplines op de proef worden gesteld.

Het is niet erg als je nog nooit padel hebt gespeeld. De sport is heel toegankelijk, zeker voor tennisspelers.

Toss
Zoals normaal is bij een Toss speel je telkens met een andere partner tegen verschillende teams. Je geeft je dus individueel op en wij delen de wedstrijden in. Op deze avond zul je in totaal twee potten tennis spelen en 1 pot padel.

Gratis voor volledig leden van T.C. Amstelpark
Als je volledig lid bent van T.C. Amstelpark neem je gratis deel aan deze Toss. Dalleden betalen € 7,50 p.p.. Ben je geen lid van de tennisclub dan ben je ook van harte welkom om deel te nemen. Je betaald dan € 15,- p.p.

Inschrijven
De inschrijving voor deze Tennis/Padel Toss loop via toernooi.nl. Gebruik de knop hieronder om je individueel aan te melden. Kies het onderdeel dat overeenkomt met jouw status (volledig lid, dallid, geen lid). We hebben plek voor een totaal van 72 deelnemers.

Laat ons alsjeblieft in het opmerkingen-veld je padel niveau en ervaring weten!

inschrijven