Baanhuur

Baanhuur bij Amstelpark

Heropening Amstelpark banen
Vanaf 11 mei 2020 mag er weer door iedereen worden gespeeld op de buitenbanen van Amstelpark Tennis. We zijn momenteel druk bezig alles in te regelen om ook de verhuur van banen weer mogelijk te maken. We vragen nog even je geduld, omdat dit een behoorlijke puzzel is. Vanaf maandag zal het weer mogelijk moeten zijn om via ons online reserveringssysteem voor volgende week banen te huren. Graag dus nog heel even geduld alsjeblieft.

Aangepaste regels Amstelpark Tennis

Status van de buitenbanen

Op woensdag 11 december zijn de banen van Amstelpark Tennis, Padel en Squash gesloten voor losse verhuur vanaf 18:00uur. Ook het Amstelpark Clubhuis zal vanaf 18:00uur niet meer toegankelijk zijn. Dit in verband met een besloten personeelsfeest.

Reserveer een baan

LET OP! vanaf 1 oktober 2018 stappen we over op een nieuw reserveringssysteem. Voor dit systeem dien je eenmailig een nieuw account aan te maken. 

Gebruik deze knop voor baanreserveringen tot en met 30 september 2018 (systeem vervalt per 1 oktober)

losse baan t/m 30 september

Gebruik één van de knoppen hieronder voor baanreserveringen vanaf 1 oktober 2018 (nieuw systeem)

losse baan vanaf 1 oktober DESKTOP

losse baan vanaf 1 oktober MOBIEL

Losse baanhuur

Als je wilt tennissen moet je bij Amstelpark Tennis in het Amsterdamse Bos zijn. Je hebt geen lidmaatschap nodig om lekker te kunnen spelen op onze banen in Amsterdam. Met 21 buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen is er altijd wel een baantje te vinden voor je.

Prijzen losse baanhuur zomer
per uur per baan vanaf € 25

meer informatie

Contractbaanhuur

Met een contractbaan tennis je een seizoen lang op een vaste dag en tijdstip. Je hoeft dus nooit te wachten op een beschikbare baan, want die van jou staat ieder week standaard voor je ingeboekt.

meer informatie

Wintertennis op Gravel

Tijdens het winterseizoen dat loopt van 1 oktober tot en met 30 maart kun je met het Wintertennis op Gravel abonnement onbeperkt spelen op de verlichte buitenbanen van Tennisclub Amstelpark. Zolang het weer het toelaat blijf je lekker tennissen op de goed onderhouden gravelbanen.

meer informatie

Bedrijfstennis, arrangementen, evenementen en vergaderingen

Ook voor bedrijfstennis biedt Amstelpark in Amsterdam diverse mogelijkheden: bedrijfstennis voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien.

meer informatie