Word nu lid!

Speel tot 1 april 2023 gratis en speel bij onze te gekke club!

Inschrijven

Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past. Als enige tennisclub in Amsterdam biedt Amstelpark bij slechte weersomstandigheden de mogelijkheid om naar de binnenbanen uit te wijken zonder te reserveren tegen een gereduceerd tarief.

meer informatie

Tenniskampen

Een sportieve vakantie vol tennis en plezier? Schrijf je dan nu in voor één (of meerdere) van de tenniskampen bij Amstelpark! Tijdens de kampen wordt er professionele begeleiding gegeven door enthousiaste tennisleraren die de kinderen een onvergetelijke week zullen bezorgen.

meer informatie

Met 18 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen zijn er volop mogelijkheden bij Amstelpark Tennis voor het huren an een tennisbaan. Of je nu een losse baan wilt huren of iedere week op een vast tijdstip wilt spelen.

meer informatie

Tennis

Bij Tennisclub Amstelpark is iedereen welkom van alle niveaus en alle leeftijden. Er kan het hele jaar getennist worden op ons prachtig complex aan het Amsterdamse Bos. Al sinds de oprichting in 1986 is Amstelpark een begrip in de tenniswereld.

Over Amstelpark

Amstelpark is de tennisclub voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Het tennispark heeft een centrale ligging tussen Amsterdam en Amstelveen. Met 18 buitenbanen (gravel) en 11 binnenbanen kun je hier terecht voor lidmaatschappen, lessen, losse baanhuur en nog veel meer.

meer informatie

Toernooien & Activiteiten

Niets is leuker dan een spannende pot tennis te spelen tegen een gelijkwaardige tegenstander. Tennisclub Amstelpark organiseert jaarlijks een groot aantal toernooien voor leden, lessers en introducés. Een leuke manier om andere tennissers te leren kennen.

meer informatie

Tenniskampen

Tenniskampen van Amstelpark zijn een ware belevenis voor kinderen vanaf 5 jaar. Naast professionele tennisles bestaan de tenniskampen uit een aantal te gekke andere sportieve activiteiten. Onze enthousiaste trainers verzorgen een fantastische ervaring voor kids die van tennis houden.

meer over tenniskampen

Amstelpark uitgelicht

Contractbaanhuur

Wanneer je het liefst tennist op een vast tijdstip iedere week is een contractbaan waarschijnlijk de beste optie voor jou.

contractbaan aanvragen

Clubhuis Amstelpark

Het Amstelpark Clubhuis vormt het kloppend hart van Amstelpark

bezoek het clubhuis

Bedrijfstennis

Met het hele kantoor lekker de baan op. Clinics en toernooien voor jouw bedrijf.

bekijk de mogelijkheden

Faciliteiten

32 tennisbanen aan de rand van het Amsterdamse Bos. Met 21 verlichte buitenbanen en 11 binnenbanen is Amstelpark het ideale tennispark voor iedere tennisliefhebber.

Amstelpark Blog

Onze nieuwe aanwinst: Dasha uit Oekraïne!

Meet Dasha! Afgelopen week is Dasha begonnen als tennis trainster bij Amst...

Take-away bij Amstelpark!

Goed nieuws! Vanaf aanstaande vrijdag openen wij ons clubhuis weer voor tak...

Corona update: Dubbelen met 4 personen per baan mag weer!

Het kabinet heeft maandagavond aangekondigd dat de huidige maatregelen in d...

Amstelpark introduceert Join the Pipe tijdens Open Dag!

Zondag 11 maart vond er bij Amstelpark een sportieve en feestelijke open...