Talentenprogramma

Talentenprogramma

Amstelpark Tennis Academy is gespecialiseerd in het opleiden van jonge talenten. Kinderen tot en met 10 jaar leren wij middels de train and play methode op een actieve en speelse manier de basisvaardigheden, waardoor er een optimaal resultaat wordt bereikt. Tegelijkertijd worden ouders middels diverse workshop betrokken bij het begeleidingstraject van de pupil.

Het Tennis Kids Program bestaat uit de volgende programma’s:
•     Kids Red Program
•     Kids Orange Program
•     Kids Green Program

Het Tennis Kids Program is een door de KNLTB erkend trainingsprogramma. De kleuren rood, oranje en groen staan symbool voor de kleur van de tennisbal die in de verschillende fasen wordt gebruikt.

Heb je interesse in dit programma of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Aankomende evenementen

Zomervakantie

Tenniskampen

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de zomervakantie vier te gekke tenniskampen onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

11 augustus

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 11 augustus aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

28 augustus - 3 september

Amstelpark Open 2017

Jouw kans om je te meten met andere spelers in een officieel KNLTB open toernooi. Er wordt gespeeld in de enkel en de dubbel op niveau 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Het enige dat je nodig hebt is een geldig KNLTB lidmaatschap.

meer info en inschrijven