Talentenprogramma

Talentenprogramma

Amstelpark Tennis Academy is gespecialiseerd in het opleiden van jonge talenten. Kinderen tot en met 10 jaar leren wij middels de train and play methode op een actieve en speelse manier de basisvaardigheden, waardoor er een optimaal resultaat wordt bereikt. Tegelijkertijd worden ouders middels diverse workshop betrokken bij het begeleidingstraject van de pupil.

Het Tennis Kids Program bestaat uit de volgende programma’s:
•     Kids Red Program
•     Kids Orange Program
•     Kids Green Program

Het Tennis Kids Program is een door de KNLTB erkend trainingsprogramma. De kleuren rood, oranje en groen staan symbool voor de kleur van de tennisbal die in de verschillende fasen wordt gebruikt.

Heb je interesse in dit programma of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer