Super Tiebreak Toernooi

Super Tiebreak Toernooi

Zaterdag 23 juni | 19:00 - 23:00uur

Hoe goed spelen jij en je dubbelpartner onder druk? Presteren jullie ook als ieder punt extra belangrijk is? Op zaterdag 23 juni kunnen jullie dit testen tijdens het te gekke Amstelpark Super Tiebreak Toernooi. Je speelt als dubbelteam (super)tiebreaks in de enkel en de dubbel tegen teams van vergelijkbaar niveau. Meerdere korte wedstrijdjes dus waarbij je speelt op het scherpst van de snede.

Gezellige avond
Naast al deze actie kun je fijn genieten van chille lounge muziek en een heerlijke cocktail voor het ultieme zomergevoel. We maken er een te gekke avond van vol tennisplezier met leuke mensen.

Kosten
Per persoon betaal je € 17,50 voor deelname. Leden van T.C. Amstelpark en mensen die deze zomer lessen volgen bij Amstelpark betalen slechts € 7,50. De prijs is inclusief een heerlijke cocktail.

Inschrijven
Je kunt je samen met je dubbelpartner inschrijven. Mocht je die nog niet hebben dan zoeken wij iemand voor je om mee te spelen. We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig. Gebruik het formulier hieronder.

Je privacy is belangrijk voor Amstelpark Tennis, onderdeel van Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy