Status buitenbanen

Status buitenbanen

Op deze pagina vind je informatie over afgelastingen van tennislessen en de bespeelbaarheid van de banen als gevolg van regen en/of onbespeelbare banen.

Je vindt hier alleen de afgelastingen van de dag waarop je de pagina bezoekt. De tijden waarop de banen niet bespeelbaar zijn, en lessen/reserveringen dus niet door kunnen gaan, staan alleen vermeld. Er staat dan bijvoorbeeld "Lessen afgelast van 09:00 - 11:59 uur" wat inhoudt dat de lessen vanaf 12:00u wel doorgaan. Staat jouw tijd niet vermeld, dan gaat jouw les/reservering vooralsnog gewoon door. Achter de datum vind je het laatste moment waarop de informatie is bijgewerkt.

Check deze pagina altijd nog een keer vlak voordat je naar je tennisles/reservering komt. Er zal geen persoonlijk contact met je worden opgenomen over afgelastingen. Als er lessen/reserveringen niet door kunnen gaan vanwege het weer, dan vind je die informatie hier. In sommige gevallen kunnen we pas op het allerlaatste moment bepalen of een les/reservering wel of niet door kan gaan. Ook kunnen we er weleens naast zitten. We zullen ons uiterste best doen dit zo consequent mogelijk te communiceren op deze pagina

Afgelastingen voor Vrijdag 22 MEI (laatst bijgewerkt 22 mei 15:20u):

Vooralsnog geen afgelastingen