Amstelpark Pubquiz

Amstelpark Pubquiz

Ben jij iemand die vroeger altijd uitblonk bij het Trivianten? Hou je wel van een spannende quiz met leuke vragen in een gezellige setting? Stel dan een mooi team samen en meld je aan voor de Amstelpark Pubquiz.

Iedere maand pikken we een zondag waarop we een supergezellige Pubquiz organiseren. De eerste editie zal plaatsvinden op zondag 21 januari a.s. van 17:00-19:30uur. De kosten voor deelname bedragen slechts € 2,50 per persoon.

Om kans te maken op leuke prijzen is het een goed idee een team samen te stellen van mensen met verschillende interesses. Ook kan het geen kwaad als er verschillende generaties zijn vertegenwoordigd in het team (vanaf 20 jaar). Maar bovenal is het natuurlijk zaak een team samen te stellen van mensen die van gezelligheid houden. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van Amstelpark. Iedereen is van harte welkom.

Ieder team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 personen. Er is plek voor 12 teams. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want vol=vol. Gebruik het aanmeldformulier hieronder om je team aan te melden.

Naam van het team*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Opmerking
Wij melden ons aan voor de pubquiz van...(1 of meerdere aanvinken)

 

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer