Padel spelen vlakbij de Zuid-as

Padel spelen vlakbij de Zuid-as

In het kort

Als je in in de buurt van de Zuid-as Padel wilt spelen moet je bij Amstelpark Padel zijn. Hier vind je alle faciliteiten om te genieten van een heerlijk potje padel. Na een intensieve wedstrijd kan je jouw middag/avond afsluiten met een drankje in onze kantine.

Reserveer een baan

Voordelig Padel spelen met vrienden en familie

Lekker veel padel spelen en tegelijkertijd geld besparen kan prima bij Amstelpark Padel. Bij de aanschaf van een rittenkaart worden er 80 padelcredits bijgeschreven op jouw profiel in ons reserveringssysteem. Je kunt deze credits gebruiken om een padelbaan te reserveren voor 60, 90 of 120 minuten. Meer informatie

Kom in contact met andere Padelspelers

Het kan soms lastig zijn om een 3e of 4e speler te vinden. Het zou jammer zijn als je daarom je baanreservering moet afzeggen. Amstelpark Padel heeft hier iets op gevonden. Meld je aan voor de Amstelpark Padel Whatsapp groep en kom in contact met andere padellers.

Werk je op de Zuid-as?

Werk je momenteel op de Zuid-as? Dan is het goed om te weten dat je met slechts enkele minuten op onze locatie bent. Amstelpark Padel is gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vanuit werk ben je dus met 5 minuten op onze locatie.

De route van de Zuid-as naar Amstelpark Padel