Padel Toss

Padel Toss

Probeer Padel uit en ontmoet andere liefhebbers

De Amstelpark Padel Toss is ideaal voor mensen die padel een keer willen uitproberen of graag andere padel-liefhebbers ontmoeten om lekker mee te spelen. Tijdens de toss wordt je ingedeeld met en tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau. Je speelt meerdere korte potjes in een roulatieschema. Een leuke manier om anderen te leren kennen en je lekker uit te leven op de padelbanen van Amstelpark Padel.

De kosten voor deelname bedragen € 8,50 per persoon per keer. Je speelt gegarandeerd een uur padel tijdens iedere toss. Wij regelen de ballen en rackets en plannen de teams en speelrondes zodat jij je volledig kunt focussen op het spel.

Je kunt je aanmelden voor de volgende datums:
Dinsdag 10 maart| 19:00 - 21:00uur 
Donderdag 19 maart | 19:00 - 21:00uur  = AFGELAST wegens sluiting Amstelpark

Voor iedere toss hebben we beschikbaarheid voor maximaal 24 deelnemers. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder. Je voldoet de kosten voor deelname in het clubhuis bij aanvang van de toss (per pin of credit card).

Inschrijven
Wanneer het formulier correct verzonden is verschijnt er in je scherm op de plek van het formulier een groene box met de tekst 'Bedankt voor je inschrijving'. Je ontvang een aantal dagen voor aanvang van de Toss waar je voor hebt ingeschreven een mail met meer informatie.

Het is momenteel niet mogelijk je in te schrijven voor de Amstelpark Padel Toss. Zodra dit verandert vind je hier het inschrijfformulier