Padel Toss

Padel Toss

Probeer Padel uit en ontmoet andere liefhebbers

De Amstelpark Padel Toss is ideaal voor mensen die padel een keer willen uitproberen of graag andere padel-liefhebbers ontmoeten om lekker mee te spelen. Tijdens de toss wordt je ingedeeld met en tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau. Je speelt meerdere korte potjes in een roulatieschema. Een leuke manier om anderen te leren kennen en je lekker uit te leven op de padelbanen van Amstelpark Padel.

De kosten voor deelname bedragen € 8,50 per persoon per keer. Je speelt gegarandeerd een uur padel tijdens iedere toss. Wij regelen de ballen en rackets en plannen de teams en speelrondes zodat jij je volledig kunt focussen op het spel.

Je kunt je aanmelden voor de volgende datums:
Donderdag 8 augustus | 19:00 - 21:00uur = VOL (reservelijst mogelijk)
Woensdag 14 augustus | 19:00 - 21:00uur = VOL (reservelijst mogelijk)
Donderdag 22 augustus| 19:00 - 21:00uur = VOL (reservelijst mogelijk)
Woensdag 28 augustus | 19:00 - 21:00uur = VOL (reservelijst mogelijk)

Voor iedere toss hebben we beschikbaarheid voor maximaal 24 deelnemers. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder. Je voldoet de kosten voor deelname in het clubhuis bij aanvang van de toss (per pin of credit card).

Formulier (we hebben van iedereen apart een aanmelding nodig):

LET OP! Je ontvangt geen automatische bevestigingsmail. Als het formulier goed is verzonden verschijnt er hieronder een tekst in beeld in de plaats van het formulier

Voornaam / First name*
Achternaam / Surname*
Email*
Telefoon / Phone*
Mijn niveau / My level*
Datums (meerdere mogelijk) / Dates (multiple selections allowed)*

Laat hieronder weten als je op de reservelijst wilt voor een TOSS die vol is / Please indicate below if you would like to be placed on the reserve list for a TOSS that is full
Opmerkingen / Comments