Teamuitje

Padel teamuitje

Amstelpark Padel aan de rand van het Amsterdamse Bos is de perfecte locatie voor een teamuitje. Denk aan een leuk toernooi met jouw sportteam of de afdeling op werk. Naast gloednieuwe padelbanen beschikken we over een modern en gezellig clubhuis om lekker wat te eten en drinken.

Leuk, sportief en toegankelijk
Padel is uitermate geschikt voor een gezellig en sportief evenement met teamgenoten of collega's. Het is een sport die relatief makkelijk onder de knie te krijgen is zodat ook complete beginners zonder problemen deel kunnen nemen. Als het nodig is kunnen we natuurlijk de regels toelichten en speeltips geven. Je bent lekker actief bezig en je hebt gegarandeerd veel lol.

Kosten
Om het overzichtelijk te houden bieden we twee standaard opties aan. In beide gevallen gaat het om 2 uur spelen op 3 padelbanen. De prijzen zijn inclusief ballen en rackets. 

Teamuitje piekuren - totaal € 195,- (maandag t/m vrijdag vanaf 16:00uur, weekend t/m 16:00uur)
Teamuitje daluren - totaal € 165,- (maandag t/m vrijdag tot 16:00uur, weekend vanaf 16:00uur)

Andere of uitgebreidere wensen? Geen probleem. Wij kunnen uiteraard jouw event geheel op maat maken. Wil je padel combineren met bijvoorbeeld tennis, squash of fitness? Graag van tevoren eten en drinken regelen? Het kan allemaal bij Amstelpark Padel

Aanvraag
Gebruik het formulier hieronder om je aanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jullie event in te plannen.

Voornaam / First name*
Achternaam / Surname*
Naam bedrijf of team / Company or team name
Telefoon / Phone*
Email*
Soort uitje / Type of event
Aantal deelnemer / number of participants*
Gewenste datum / preferred date*
Gewenste starttijd / preferred start time*
Opmerkingen / Comments