Padel Herfsttoernooi

Padel Herfsttoernooi

vrijdag 23 november | 19:00 - 22:00u

Update! We hebben het maximum van 16 koppels bereikt. Het kan altijd voorkomen dat een koppel afzegt. Mochten jij en je dubbelpartner op de reservelijst willen worden geplaatst dan kun je een mail sturen naar padel@amstelpark.nl.

Doe samen met je padelpartner mee aan het Amstelpark Padel Herfsttoernooi 2018. Ieder koppel speelt gegarandeerd 4 wedstrijden van 15 minuten. Snelle spannende poulewedstrijden met finalewedstrijden aan het einde van de avond!

Deelnemen
Om deel te nemen dien je je aan te melden als koppel. Je dient padelervaring te hebben met een lichtgevorderd of gevorderd niveau. Er is in totaal plaats voor 16 koppels.

Kosten
Deelname kost € 10 per persoon (ballen en eventueel racket inbegrepen). Je speelt gegarandeerd 4 wedstrijden van 15 minuten. De kosten worden voldaan bij het aanmelden op de dag van het toernooi.

Inschrijven
We hebben het maximaal aantal koppelt bereikt voor dit toernooi. Als je samen met je partner op de reserverlijst wilt worden geplaatst dan kun je een mail sturen aan padel@amstelpark.nl