Padel Clinic

Padel Clinic

Woensdag 27 februari | 19:00 - 22:00u

De clinic van woensdag 27 februari is vol. Het inschrijfformulier is om die reden van deze pagina verwijderd.

Padel is een sport die enorm in populariteit toeneemt. Veel sporters wilen padel graag eens proberen of hebben misschien al eens een potje gespeeld, maar willen graag beter worden. Anderen spelen regelmatig, maar hebben de fijne kneepjes nog niet helemaal onder de knie. Hier hebben we bij Amstelpark Padel een leuke oplossing voor: de Amstelpark Padel Clinic op woensdagavond 27 februari 2019. 

Clinic
De Amstelpark Padel Clinic is bedoeld voor spelers van beginnend tot gevorderd niveau. Je meld je aan en wordt ingedeeld voor één van de drie clinics van 55 minuten onder leiding van een professionele padeltrainer. Je wordt ingedeeld op jouw niveau. Tijdens de clinic wordt er stil gestaan bij meerdere technische en tactische elementen die belangrijke zijn in de padelsport. Het tijdstip waarop je bent ingedeeld wordt 3 dagen van tevoren per mail bekend gemaakt.

Kosten
€10 per persoon

Inschrijven
De inschrijving voor de Padel Clinic van woensdag 27 februari is gesloten. We hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt. Stuur een mail naar padel@amstelpark.nl als je op de reservelijst wilt worden geplaatst.