Padel Clinic

Padel Clinic

De Amstelpark Padel Clinic van donderdag 24 januari kan helaas niet doorgaan vanwege de sneeuwval en de vorst. Hierdoor zijn de banen tijdelijk onbespeelbaar.

Woensdag 27 februari | 19:00 - 22:00u

De inschrijving is gesloten. Als je op de wachtlijst wilt worden geplaatst kun je een mail sturen aan padel@amstelpark.nl

Padel is een sport die enorm in populariteit toeneemt. Veel sporters wilen padel graag eens proberen of hebben misschien al eens een potje gespeeld, maar willen graag beter worden. Anderen spelen regelmatig, maar hebben de fijne kneepjes nog niet helemaal onder de knie. Hier hebben we bij Amstelpark Padel een leuke oplossing voor: de Amstelpark Padel Clinic op woensdagavond 27 februari 2019. 

Clinic
De Amstelpark Padel Clinic is bedoeld voor spelers van beginnend tot gevorderd niveau. Je meld je aan en wordt ingedeeld voor één van de drie clinics van 55 minuten onder leiding van een professionele padeltrainer. Je wordt ingedeeld op jouw niveau. Tijdens de clinic wordt er stil gestaan bij meerdere technische en tactische elementen die belangrijke zijn in de padelsport. Het tijdstip waarop je bent ingedeeld wordt 3 dagen van tevoren per mail bekend gemaakt.

Kosten
€10 per persoon

Inschrijven
Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden. We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig. De tijd waarop je bent ingedeeld wordt later bekendgemaakt. Je dient beschikbaar te zijn van 19:00 tot 22:00uur.

Voornaam / First name*
Achternaam / Surname*
Telefoon / Phone*
Email*
Schrijf mij in voor / Sign me up for*
Mijn padel niveau / My padel level*
Mijn padel ervaring / My padel experience*
Tennis ervaring / Tennis experience*
Tennis niveau / Tennis level*
Opmerkingen / Comments