Welkom bij Amstelpark Padel

Huur een baan met 25% voorjaarsvakantie korting

Reserveren

Padel Toss

De leukste manier om met andere padel-liefhebbers in contact te komen is door deel te nemen aan de Amstelpark Padel Toss. Iedereen is van harte welkom ongeacht niveau.

meer informatie

Baanhuur

Een baan huren bij Amstelpark Padel is simpel en online zo geregeld. Al vanaf € 20 per uur kun je heerlijk spelen met je vrienden. Boek je baan van tevoren zodat je gegarandeerd kunt spelen voor een vol uur.

meer informatie

Padellessen

Schrijf je in voor padellessen van een gecertificeerd padeltrainer om de sport perfect onder de knie te krijgen. Lessen kunnen worden geboekt in een serie van 5 voor 1 t/m 4 personen.

meer informatie

Padel

Als je in Amsterdam padel wilt spelen moet je bij Amstelpark Padel zijn. Naast drie splinternieuwe padelbanen vind je bij Amstelpark Padel aan de rand van het Amsterdamse Bos alle faciliteiten om heerlijk te genieten van deze flitsende sport. Huur met je padelvrienden een baan of meld je aan voor padellessen om het spelletje beter te leren spelen. In het Clubhuis kun je voor of na een intensieve pot heerlijk genieten van een lekker hapje en/of drankje. Uiteraard kun je bij Amstelpark ook terecht voor het spelen van competitie of voor deelname aan leuke toernooien. Ook een bedrijfsuitje met je collega's of zakelijk relaties zetten we graag voor je op. Kom op bezoek bij Amstelpark Padel en maak kennis met deze te gekke sport of leef je als ervaren padelspeler uit op onze prachtige banen.

Amstelpark Padel uitgelicht

Whatsapp groep

Vind andere padellers

Meld je aan voor de Amstelpark Padel Whatsapp groep en kom in contact met andere padellers. Omdat het soms lastig kan zijn 4 spelers bij elkaar te vinden bieden wij met deze whatsapp groep een helpende hand.

aanmelden

23 februari

Super Tiebreak Toernooi

Ga samen met je padelpartner de strijd aan in korte spannende wedstrijden tijdens het Amstelpark Padel Super Tiebreak Toernooi. Voor lichtgevorderde en gevorderde spelers.

meer info

27 februari

Padel Clinic

Meld je aan voor de Amstelpark Padel Clinic en leer de fijne kneepjes van het padelspel op technisch en taktisch gebied. Of je nu beginner bent of al gevorderd, deze clinic zal je een betere padelleer maken.

meer info