Welkom bij Amstelpark Padel

Eind september 2018 gaan we van start bij Amstelpark

leer meer over padel

Feestelijke Opening Padel

Bij de start van iets speciaals hoort natuurlijk een feestelijke opening. Op vrijdag 12 oktober openen we officieel de nieuwe padelbanen van Amstelpark met een demowedstrijd, coole padelclinis, vrijspelen en heerlijke hapjes.

meer informatie

Baanhuur

Een baan huren bij Amstelpark Padel is simpel en online zo geregeld. Al vanaf € 20 per uur kun je heerlijk spelen met je vrienden. Boek je baan van tevoren zodat je gegarandeerd kunt spelen voor een vol uur.

meer informatie

Padellessen

Schrijf je in voor padellessen van een gecertificeerd padeltrainer om de sport perfect onder de knie te krijgen. Lessen kunnen worden geboekt in een serie van 5 voor 1 t/m 4 personen.

meer informatie

Padel

Als je in Amsterdam padel wilt spelen moet je bij Amstelpark Padel zijn. Naast drie splinternieuwe padelbanen vind je bij Amstelpark Padel aan de rand van het Amsterdamse Bos alle faciliteiten om heerlijk te genieten van deze flitsende sport. Huur met je padelvrienden een baan of meld je aan voor padellessen om het spelletje beter te leren spelen. In het Clubhuis kun je voor of na een intensieve pot heerlijk genieten van een lekker hapje en/of drankje. Uiteraard kun je bij Amstelpark ook terecht voor het spelen van competitie of voor deelname aan leuke toernooien. Ook een bedrijfsuitje met je collega's of zakelijk relaties zetten we graag voor je op. Kom op bezoek bij Amstelpark Padel en maak kennis met deze te gekke sport of leef je als ervaren padelspeler uit op onze prachtige banen.

Check de video hieronder voor een impressie van padel op het hoogste niveau