Ouder en Kind Toernooi

Ouder en Kind Toernooi

Zaterdag 20 januari van 17:00 - 21:00 uur

 

Switch to English

 

Doe mee aan het gezellige Ouder en Kind Toernooi van Amstelpark Tennis. Een heel leuk toernooi om samen met je vader of moeder dubbelwedstrijden te speler tegen andere Ouder/Kind koppels. Om deel te nemen dien je met de gele bal te kunnen spelen op een hele tennisbaan. Verder maakt het niveau niet heel veel uit, Je vader of moeder hoeft echt niet net zo goed te zijn als jij...;D. We zullen je proberen in te delen tegen koppels van vergelijkbaar niveau

Lekker eten
De kosten van deelname aan het toernooi bedragen € 15, per persoon. Voor slechts € 5,- extra per persoon kun je ook lekker eten deze avond. Jullie krijgen een heerlijke pasta of lekkere pizza zodat je niet met een lege maag de baan op hoeft.

Inschrijven
Vul het formulier hieronder volledig in. Je geeft je op als koppel zodat je maar 1 keer hoeft in te schrijven. Je kunt kiezen voor alleen deelname voor het toernooi (totale kosten €30) of deelname plus eten (totale kosten € 40). Geef duidelijk aan wat jullie speelsterkte en ervaring is zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen indelen.

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer