Ouder en Kind Toernooi

Ouder en Kind Toernooi

Zaterdag 20 januari van 17:00 - 21:00 uur

Switch to English

Het Ouder en Kind Toernooi van zaterdag 20 januari was een waar succes. Alle koppels hebben heerlijk gegeten en zijn op de baan dt strijd aan gegaan met andere Ouder/Kind combinaties. Een leuk concept dat we er absoluut in gaan houden. Fotograaf Brett Florens was ook aanwezig deze avond een heeft een aantal te gekke foto's geschoten. Klik de link hier onder om het Facebook fotoalbum te bekijken.

Facebook album

Doe mee aan het gezellige Ouder en Kind Toernooi van Amstelpark Tennis. Een heel leuk toernooi om samen met je vader of moeder dubbelwedstrijden te speler tegen andere Ouder/Kind koppels. Om deel te nemen dien je met de gele bal te kunnen spelen op een hele tennisbaan. Verder maakt het niveau niet heel veel uit, Je vader of moeder hoeft echt niet net zo goed te zijn als jij...;D. We zullen je proberen in te delen tegen koppels van vergelijkbaar niveau

Lekker eten
De kosten van deelname aan het toernooi bedragen € 15, per persoon. Voor slechts € 5,- extra per persoon kun je ook lekker eten deze avond. Jullie krijgen een heerlijke pasta of lekkere pizza zodat je niet met een lege maag de baan op hoeft.

Inschrijven
Vul het formulier hieronder volledig in. Je geeft je op als koppel zodat je maar 1 keer hoeft in te schrijven. Je kunt kiezen voor alleen deelname voor het toernooi (totale kosten €30) of deelname plus eten (totale kosten € 40). Geef duidelijk aan wat jullie speelsterkte en ervaring is zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen indelen.