Openingstoernooi

Openingstoernooi

Zondag 31 maart - 10:00 tot 14:00uur

Voor leden en lessers van Amstelpark Tennis

Heb jij ook weer zo'n zin in zomerseizoen? Bij Amstelpark Tennis kunnen we niet wachten. We organiseren daarom op zondag 31 maart het Amstelpark Openingstoernooi. Alle leden en lessers van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke dubbeltoernooi. Ook als je geen dubbelpartner hebt kun je gewoon meedoen. Wij gaan dan op zoek naar iemand voor jou om mee te spelen.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor leden van T.C. Amstelpark en tennissers die dit winterseizoen lessen volgen bij Amstelpark Tennis. Spelers van buitenaf zijn ook van harte welkom om deel te nemen en betalen € 12,50 per persoon.

Toernooi
Ieder koppel speelt 3 wedstrijden van 40 minuten tegen spelers van vergelijkbaar niveau. Je kunt je opgeven voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel of Mix. Voor competitieteams is het een mooie manier om voor te bereiden om de dubbels die je zult gaan spelen tijdens de compeitie. Maar ook als je geen competitie speelt kun je natuurlijk samen met ons het begin van het zomerseizoen komen vieren.

Inschrijven
Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden voor het Openingstoernooi. We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig. Check dus ook even dat je dubbelpartner zich inschrijft.

Voornaam / First name*
Tussenvoegsel / Prefix
Achternaam / Surname*
Email*
Telefoon / Phone*
Geboortedatum / Date of birth*
Lid of lessen / member or lessons*
Eigen speelsterkte / Your level*
Aantal jaar ervaring / Years of experience)*
Onderdeel / Category*
Ik heb een dubbelpartner (I have a doubles partner)*
Naam dubbelpartner / Name doubles partner
Speelsterkte Dubbelpartner / level doubles partner
Opmerkingen / Comments