Openingstoernooi

Openingstoernooi

Zondag 31 maart - 10:00 tot 14:00uur

Voor leden en lessers van Amstelpark Tennis

Heb jij ook weer zo'n zin in zomerseizoen? Bij Amstelpark Tennis kunnen we niet wachten. We organiseren daarom op zondag 31 maart het Amstelpark Openingstoernooi. Alle leden en lessers van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke dubbeltoernooi. Ook als je geen dubbelpartner hebt kun je gewoon meedoen. Wij gaan dan op zoek naar iemand voor jou om mee te spelen.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor leden van T.C. Amstelpark en tennissers die dit winterseizoen lessen volgen bij Amstelpark Tennis. Spelers van buitenaf zijn ook van harte welkom om deel te nemen en betalen € 12,50 per persoon.

Toernooi
Ieder koppel speelt 3 wedstrijden van 40 minuten tegen spelers van vergelijkbaar niveau. Je kunt je opgeven voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel of Mix. Geen dubbelpartner? Geen probleem! Wij zoeken iemand voor je om mee te spelen. Voor competitieteams is het een mooie manier om voor te bereiden op de dubbels die je zult gaan spelen tijdens de compeitie. Maar ook als je geen competitie speelt kun je natuurlijk samen met ons het begin van het zomerseizoen komen vieren.

Inschrijven
De inschrijving is gesloten. Mocht je op de reservelijst willen dan kun je een mailtje sturen naar tennis@amstelpark.nl