Openingstoernooi

Openingstoernooi

Maandag 2 april (2e paasdag) - 10:00 tot 14:00uur

Voor leden en lessers van Amstelpark Tennis

Heb jij ook weer zo'n zin in zomerseizoen? Bij Amstelpark Tennis kunnen we niet wachten. We organiseren daarom op 2e paasdag (maandag 2 april) het Amstelpark Openingstoernooi. Alle leden en lessers van Amstelpark zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke dubbeltoernooi. Ook als je geen dubbelpartner hebt kun je gewoon meedoen. Wij gaan dan op zoek naar iemand voor jou om mee te spelen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Ieder koppel speelt 3 wedstrijden van 40 minuten tegen spelers van vergeijkbaar niveau. Je kunt je opgeven voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel of Mix. Voor competitieteams is het een mooie manier om voor te bereiden om de dubbels die je zult gaan spelen tijdens de compeitie. Maar ook als je geen competitie speelt kun je natuurlijk samen met ons het begin van het zomerseizoen komen vieren.

Inschrijven
Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden voor het Openingstoernooi. We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig. Check dus ook even dat je dubbelpartner zich inschrijft.

Voornaam (first name)*
Tussenvoegsel (prefix)
Achternaam (surname)*
Geboortedatum (date of birth)*
Telefoon (phone)*
Email*
Eigen speelsterkte (your level)*
Aantal jaar ervaring (years of experience)*
Onderdeel (category)*
Ik heb een dubbelpartner (I have a doubles partner)*
Naam dubbelpartner (Name doubles partner)
Speelsterkte Dubbelpartner (level doubles partner)
Opmerkingen (Comments)
 

Aankomende evenementen

23 juni

Super Tiebreak Toernooi

Op het scherpst van de snede samen met je dubbelpartner (super)tiebreaks spelen op een enorm gezellige lounge avond bij Amstelpark Tennis. Geen dubbelpartner? Geen probleem. Wij vinden wel iemand voor je.

meer info en inschrijven

Tennis Europe

2 t/m 8 juli

Zoals ieder jaar organiseert Amstelpark ook in 2018 wederom een drukbezet Tennis Europe Toernooi voor jongens en meiden t/m 14 en t/m 16 jaar. Veel spektakel op Amstelpark.

meer info 

Zomervakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. In de zomervakantie zelfs 4 weken lang. Dan organiseren we te gekke tenniskampen voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer