vrijdag 12 oktober | 18:00 - 22:00u

Feestelijke Opening Padel

Feestelijke Opening Padel

Vrijdag 12 oktober | 18:00 - 22:00u

De opening van de Amstelpark Padelbanen moet natuurlijk op een officiele en feestelijke manier worden gevierd. Dit gaan we doen op vrijdagavond 12 oktober met een flitsende demowedstrijd, intensieve padelclinics en natuurlijk heerlijke hapjes. Superleuk om kennis te maken met Amstelpark Padel en zelf te ervaren hoe enorm gaaf deze sport is om te zien en te spelen.

PROGRAMMA

18:00 - Start met officiele opening en toast
Oud-tennisprof Edwin Kempes zal iedereen verwelkomen en een officiele toast uitbrengen met een heerlijk glas cava.

18:30 - Padelclinics onder leiding van de nummer 1 en 2 van Nederland
De twee beste spelers van Nederland, Uriel Maarssen en Bram Meijer, laten jou op een leuke manier kennismaken met deze te gekke sport. Er worden 2 intensieve clinics van 45 minuten gegeven deze avond. Meld je aan voor een clinic via het formulier hieronder.

20:10 - Demowedstrijd 
Uriel Maarsen en Bram Meijer, de beste twee padelspelers van Nederland, nemen het op tegen 2 (oud) tennisprofs in een te gekke demowedstrijd. Superleuk om te zien hoe Padel wordt gespeeld op het hoogste niveau.

21:00 - Vrijspelen en afsluiting in het Amstelpark Clubhuis
Na afloop van de demowedstrijd is er de mogelijkheid om zelf de padelbanen te betreden en lekker vrij te spelen. Ondertussen sluiten we deze feestelijk avond af in het Amstelpark Clubhuis met heerlijke hapjes en een drankjes.

Aanmelden voor een Padelclinic
Vanwege de grote animo voor de padelclinic is het op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden. Wel is het mogelijk om jezelf op de reservelijst te zetten. Indien er beschikbaarheid vrij komt dan zullen wij jou hiervan op de hoogte brengen. Aanmelden voor de reservelijst kan via padel@amstelpark.nl.