Open Toernooi

Open Toernooi

Het Amstelpark Open 2018 was een waar succes. Met 750 deelnemers was het de grootste editie sinds een lange tijd. Ondanks een paar dagen regen is het toernooi prima verlopen. Op vrijdag avond hebben we een te gekke feestavond georganiseerd met een barbecue, een extra dubbeltoernooi en een DJ.

Je vindt op deze pagine meer informatie over het Amstelpark Open 2019 zodra deze beschikbaar is. Hou deze pagina dus goed ind e gaten volgend jaar.

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer