Open Toernooi

Amstelpark Open 2018

inschrijven

In de week van 27 augustus t/m 2 september 2018 wordt het Amstelpark Open Toernooi weer gespeeld. Een ieder met een geldig KNLTB lidmaatschap mag deelnemen aan dit toenooi. Open toernooien zijn officiële KNLTB toernooien die meetellen voor je rating. Dit is ieder jaar een druk bezet toernooi waar wordt gespeeld in de enkel en de dubbel. Het voorweekend (25 en 26 augustus) zal er reeds worden gestart met de eerste wedstrijden. Amstelpark gebruikt TTP (Tennis Toernooi Planner) van toernooi.nl voor de planning van het toernooi. Als deelnemer schrijf je je in via toernooi.nl en kun je tijdens het toernooi de uitslagen en planning van de wedstrijden volgen.

Amstelpark Open 2018
Wanneer: 27 augustus - 2 september (voorweekend 25-26 augustus)
Onderdelen: HE, DE, HD, DD, GD
Categorieën: 2,3, 4, 5, 6, 7, 8
Kosten: € 15,00 enkel, € 12,50 dubbel per persoon
Maximaal 2 onderdelen per persoon
Inschrijving sluit: vrijdag 17 augustus 2018
Toernooileider: Ilse Puijker
Bondsgedelegeerde KNLTB: Marinus Kuite

inschrijven

Aankomende evenementen

23 juni

Super Tiebreak Toernooi

Op het scherpst van de snede samen met je dubbelpartner (super)tiebreaks spelen op een enorm gezellige lounge avond bij Amstelpark Tennis. Geen dubbelpartner? Geen probleem. Wij vinden wel iemand voor je.

meer info en inschrijven

Tennis Europe

2 t/m 8 juli

Zoals ieder jaar organiseert Amstelpark ook in 2018 wederom een drukbezet Tennis Europe Toernooi voor jongens en meiden t/m 14 en t/m 16 jaar. Veel spektakel op Amstelpark.

meer info 

Zomervakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. In de zomervakantie zelfs 4 weken lang. Dan organiseren we te gekke tenniskampen voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer