Open Dag

Amstelpark Open Dag

zondag 11 maart 2018 van 13:00-16:00uur

Maak kennis met Amstelpark Tennis 

Op zondag 11 maart kun je op een leuke en interactieve manier kennis maken met alles dat Amstelpark Tennis heeft te bieden. Onze professionele tennisleraren verzorgen die dag tussen 13:00 - 16:00uur een drietal superleuke tennis clinics (om 13:00u, 14:00u en 15:00u) voor tennisliefhebbers van alle niveaus en alle leeftijden. In deze energieke tennis clinics komen alle slagen aan bod. Ook als je nog niet eerder hebt getennist kun je zeker meedoen. Als het weer het toelaat kun je na deelname aan de tennis clinic vrijspelen op de buitenbanen van Amstelpark Tennis. Deelname aan de Open Dag is gratis.

De Amstelpark Open Dag
- Energieke tennisclinic met professionele tennisleraren
- Actiefoto op de tennisbaan - geschoten door professionele fotograaf
- Goodie bag
- Na iedere clinic wordt er een leuke prijs verloot onder de deelnemers
- Bij goed weer vrijtennissen op de buitenbanen van Amstelpark

Ik kom voor het eerst kijken bij Amstelpark Tennis
Superleuk dat je kennis komt maken. We kijken er naar uit je te ontmoeten. Je kunt het formulier hieronder gebruiken om je aan te melden voor één van de drie tennis clinics (kies je eigen voorkeurstijd). Na afloop van de clinic krijg je een lekker drankje van ons en kun je uiteraard terecht met al je vragen over de tennisclub en de tennisschool. Als het mooi weer is kun je nog lekker even doortennissen op de buitenbanen van Amstelpark.

Ik tennis al bij Amstelpark
Wat ons betreft zijn ook huidige leden en lessers van harte welkom om deel te nemen aan de Open Dag. Voorwaarde is wel dat je iemand meeneemt die je kennis laat maken met Amstelpark. Heb je een vriend(in), familielid of kennis die benieuwd is naar Amstelpark, geef je dan samen op (beiden apart inschrijven graag) om deel te nemen.

Het inschrijfformulier
Meld je aan via het formulier hieronder. Je ontvangt vóór de Open Dag een mail van ons met de tijd waarop je bent ingedeeld.

Let op! We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geboortedatum*
Email*
Telefoon*
Aantal jaar tenniservaring*
Mijn spelniveau*
Ik speel al bij Amstelpark*
Naam introducee (alleen invullen als je al tennist bij Amstelpark)
1e voorkeurstijd tennisclinic*
2e voorkeurstijd tennisclinic*
Opmerking