Oer-Hollands dubbeltoernooi

Oer-Hollands dubbeltoernooi

zaterdag 16 maart | 19:00 - 23:00uur

inschrijven

Zie jij een avond vol tennis, Amsterdamse meezingers en gezellige Oer-Hollandse spelletjes wel zitten? Doe dan mee aan het Amstelpark "Oer-Hollands" Dubbeltoernooi op zaterdagavond 16 maart. Naast leuke tennispotten maken we er een gezellige Hollandse avond van waarbij lekker Hollandse pot natuurlijk niet mag ontbreken.

Hollandse Pot
Inbegrepen bij de avond zit een heerlijke oer-Hollandse maaltijd. Onze chefs zorgen voor een heerlijk vaderlandse culinaire belevenis voor alle deelnemers.

Dubbeltoernooi
Op de binnenbanen van Amstelpark Tennis gaan we leuke dubbelwedstrijden spelen. Je kunt je aanmelden voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel of Mix. Ieder team speelt 3 wedstrijden van 40 minuten tegen spelers van vergelijkbaar niveau. Je kunt je uiteraard aanmelden met een dubbelpartner. Als je nog geen dubbelpartner hebt zorgen wij dat er iemand is voor jou om mee te spelen.

Kosten
Deelname + heerlijke Hollandse pot voor € 25 per persoon

Inschrijven
De inschrijving loopt via toernooi.nl. We hebben van iedere deelnemer apart een inschrijving nodig. Een KNLTB nummer is niet verplicht, maar wel handig om in te vullen als je deze hebt.

inschrijven