Inschrijven lidmaatschappen

Inschrijven lidmaatschappen

Vul het formulier hieronder volledig in om je in te schrijven voor een lidmaatschap van T.C. Amstelpark.

Kortingen
De actiekortingen worden door ons toegepast op de eerste betaling van jouw nieuwe lidmaatschap. Vanaf 1 april 2018 wordt het volledige bedrag voor het lidmaatschap jaarlijks in rekening gebracht. Wanneer je gebruikmaakt van deze korting is opzeggen van het lidmaatschap voor het eerst mogelijk na de eerste automatische verlenging op 1 april 2018. Opzeggingen dienen uiterlijk 31 december 2018 te worden gemaild naar tennis@amstelpark.nl.

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer