Inschrijven lidmaatschappen

Inschrijven lidmaatschappen

We zijn heel blij dat je hebt besloten lid te worden van T.C. Amstelpark
Je betaalt eenmalig € 25,- inschrijfkosten voor de aanvraag van je lidmaatschap

LET OP! Op het formulier hieronder worden de reguliere prijzen voor de verschillende lidmaatschappen weergegeven. Mocht je gebruikmaken van een ACTIE dan verwerken wij de korting handmatig voor je. Vanaf volgend seizoen (start vanaf 1 april) geldt het reguliere bedrag aan contributie. De korting geldt dus alleen voor het huidige seizoen. Lidmaatschappen lopen automatisch door wanneer deze niet vóór 1 januari zijn opgezegd.

Je privacy is belangrijk voor Amstelpark Tennis, onderdeel van Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy

Aankomende evenementen

23 juni

Super Tiebreak Toernooi

Op het scherpst van de snede samen met je dubbelpartner (super)tiebreaks spelen op een enorm gezellige lounge avond bij Amstelpark Tennis. Geen dubbelpartner? Geen probleem. Wij vinden wel iemand voor je.

meer info en inschrijven

Tennis Europe

2 t/m 8 juli

Zoals ieder jaar organiseert Amstelpark ook in 2018 wederom een drukbezet Tennis Europe Toernooi voor jongens en meiden t/m 14 en t/m 16 jaar. Veel spektakel op Amstelpark.

meer info 

Zomervakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. In de zomervakantie zelfs 4 weken lang. Dan organiseren we te gekke tenniskampen voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer