Ledenbaan reserveren

Ledenbaan reserveren

Heropening Amstelpark banen
Vanaf 11 mei 2020 mag er weer door iedereen worden gespeeld op de buitenbanen van Amstelpark Tennis. We zijn momenteel druk bezig alles in te regelen om ook afhangen van de banen weer mogelijk te maken. We vragen nog even je geduld, omdat we onder andere nog wachten op de protocollen van de KNLTB. Vanaf dit weekend zal het weer mogelijk moeten zijn om via ons online reserveringssysteem banen af te hangen (voor volgende week). Graag dus nog heel even geduld alsjeblieft.

Aangepaste regels Amstelpark Tennis

Status van de buitenbanen


Reserveer een ledenbaan

Er zijn twee manieren om een ledenbaan te reserveren

1. Online met een mijnamstelpark.nl account (uitleg hieronder). Boek maximaal 7 dagen vooruit.
2. Via het afhangbord in het clubhuis met je KNLTB pas. Alleen voor het moment zelf en dus niet vooruit.

Let op!! Wil je samen met een introducé spelen dan betaalt deze persoon € 15. Een boeking met een introducé kan alleen telefonisch via 020 30 10 715

Spelen op binnenbanen
Binnenbanen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd, maar alleen ter plekke aan de service desk worden geboekt. Tijdens het zomerseizoen (1 april t/m 30 september) speel je gratis op de binnenbanen. Tijdens het winterseizoen (1 oktober t/m 31 maart) brengen we de helft van de baanhuur in rekening (ervan uitgaande dat alle deelnemers lid zijn).

mijnamstelpark.nl account

Voor het reserveren van een ledenbaan heb je een mijnamstelpark.nl account nodig. Wanneer je lid bent van T.C. Amstelpark wordt er automatisch zo'n account voor je aangemaakt. Wanneer je de eerste keer in wilt loggen dien je een nieuwe wachtwoord aan te vragen. Eenmaal ingelogd vind je bovenin het scherm een knop Baan reserveren.

Klik hier voor meer uitleg over het proces van baanreservering voor leden.