Inschrijven senioren zomer

Inschrijven senioren zomer

Met het formulier hieronder kun je je inschrijven voor de tennislessen zomer 2019. Als je lid bent bij Amstelpark of als je in de afgelopen twee jaar al lessen hebt gevolgd bij Amstelpark Tennis kun je er ook voor kiezen in te schrijven via mijnamstelpark.nl.

mijnamstelpark.nl (link) 
Als je reeds bekend bent in ons systeem kun je ook gemakelijk inschrijven via www.mijnamstelpark.nl. Op deze manier hoef je niet telkens opnieuw je persoongegevens in te voeren. Als je geen inloggegevens hebt hiervoor kun je heel simpel een nieuw wachtwoord aanvragen. Geef hiervoor het emailadres op dat bij ons bekend is. Je ontvangt dan een 'nieuw' wachtwoord waarmee je kunt inoggen. Lukt dit alles niet dan kun je gewoon het formulier hieronder gebruiken.

DAL = maandag t/m vrijdag tot 16:00uur en vanaf 22:00uur
PIEK = maandag t/m vrijdag tussen 16:00 - 22:00uur en het hele weekend

Je privacy is belangrijk voor Amstelpark Tennis, onderdeel van Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy