Inschrijven lidmaatschappen

Inschrijven lidmaatschappen

We zijn heel blij dat je hebt besloten lid te worden van T.C. Amstelpark
Je betaalt eenmalig € 25,- inschrijfkosten voor de aanvraag van je lidmaatschap.

LET OP! Op het formulier hieronder worden de reguliere prijzen voor de verschillende lidmaatschappen weergegeven. Mocht je gebruikmaken van een ACTIE dan verwerken wij de korting handmatig voor je. Vanaf volgend seizoen (start vanaf 1 april) geldt het reguliere bedrag aan contributie. De korting geldt dus alleen voor het huidige seizoen. Voor de huidige actie van € 85 geldt dat het lidmaatschap automatisch wordt verlengd op 1 april 2019 tegen het reguliere bedrag. De eerste opzegmogelijkheid geldt na deze eerste verlenging op 1 april 2019. Opzeggingen dienen altijd vóór 1 januari voorafgaand aan de verlenging door ons te zijn ontvangen

Je privacy is belangrijk voor Amstelpark Tennis, onderdeel van Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer