T.C. Amstelpark | Coronavirus | veelgestelde vragen

T.C. Amstelpark | Coronavirus | FAQ

Allereerst hopen we dat iedereen gezond is en goed door deze moeilijke tijden heen weet te komen. Dit vervelende virus ontneemt ons momenteel behoorlijk wat vrijheid en mogelijkheden. Zo ook de mogelijkheid om te tennissen op ons park. Omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers altijd voorop blijven stellen zal dit ten minste tot en met maandag 6 april het geval blijven. Wij hopen na die datum onze deuren en banen weer open te mogen stellen, maar kunnen dit momenteel nog niet met 100% zekerheid zeggen.

We ontvangen behoorlijk wat vragen met betrekking tot het lidmaatschap bij T.C. Amstelpark. Dit vinden wij heel begrijpelijk. We hebben hieronder de meest gestelde vragen verzameld in de hoop jou meer duidelijkheid te verschaffen.

Kan ik vanaf 11 mei weer gebruikmaken van mijn lidmaatschap en tennissen op de banen van Amstelpark?
Vanaf 11 mei 2020 mag er weer door iedereen getennist worden op de buitenbanen. Hierbij is het wel enorm belangrijk dat we ons aan een aantal zeer belangrijke maatregelen houden. In het weekend voorafgaand aan 11 mei zal het weer mogelijk zijn banen af te hangen via het online reserveringssysteem (om te spelen vanaf 11 mei)

Ik wil graag lid worden. Kan dat momenteel?
Ondanks dat we nog niet precies weten wanneer we weer open mogen kun je gewoon lid worden van de club. Het tennisjaar voor lidmaatschappen loopt van 1 april t/m 31 maart. Je betaalt alleen voor de periode vanaf wanneer we weer open mogen tot en met 31 maart volgend jaar (wij berekenen het te betalen bedrag naar rato). Ook hoef je pas te betalen als we weten wanneer we weer open mogen. Schrijf je dus gerust hier in.

Kan ik mijn lidmaatschap per direct opzeggen?
Opzeggingen van T.C. Amstelpark lidmaatschappen dienen uiterlijk 31 december van het jaar voorafgaand aan de verlenging op 1 april schriftelijk te worden gedaan (zie de Algemene Voorwaarden). Het is op dit moment dus niet mogelijk om per direct op te zeggen. Wil je het lidmaatschap alsnog opzeggen dan kan dit. Dit houdt in dat je lidmaatschap komt te vervallen per 1 april 2021. De betalingsverplichting voor het jaar 2020-2021 komt hiermee niet te vervallen. Lees alsjeblieft ook het antwoord op de volgende vraag, welke hieraan verwant is.

Hoe gaan jullie mij compenseren nu ik vanwege het coronavirus tijdelijk geen gebruik kan maken van mijn lidmaatschap bij T.C. Amstelpark?
We hebben op woensdag 25 maart een mail gezonden aan alle leden met meer informatie over hun lidmaatschap. De tekst van deze mal kan tevens online worden gelezen:

Ga naar de webversie van de email