T.C. Amstelpark | Coronavirus | veelgestelde vragen

T.C. Amstelpark | Coronavirus | FAQ

Allereerst hopen we dat iedereen gezond is en goed door deze moeilijke tijden heen weet te komen. Dit vervelende virus ontneemt ons momenteel behoorlijk wat vrijheid en mogelijkheden. Zo ook de mogelijkheid om te tennissen op ons park. Omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers altijd voorop blijven stellen zal dit ten minste tot en met maandag 6 april het geval blijven. Wij hopen na die datum onze deuren en banen weer open te mogen stellen, maar kunnen dit momenteel nog niet met 100% zekerheid zeggen.

We ontvangen behoorlijk wat vragen met betrekking tot het lidmaatschap bij T.C. Amstelpark. Dit vinden wij heel begrijpelijk. We hebben hieronder de meest gestelde vragen verzameld in de hoop jou meer duidelijkheid te verschaffen.

Kan ik na 6 april weer gebruikmaken van mijn lidmaatschap en tennissen op de banen van Amstelpark?
Alle banen zijn speelklaar dus wij hopen dit van harte. Momenteel is het zeker dat we tot en met maandag 6 april dichtblijven. Dit is omdat wij gehoor geven aan de maatregelen die op vrijdag 15 maart 2020 door de overheid zijn aan sportclubs in heel Nederland zijn opgelegd. Wij kunnen niet met 100% zekerheid zeggen dat deze datum niet zal veranderen. Daarvoor zijn we als sportclub afhankelijk van de beslissingen die de komende tijd door de overheid worden genomen. Wij zullen ons te allen tijde aan de maatregelen houden die door de overheid worden opgelegd.

Kan ik mijn lidmaatschap per direct opzeggen?
Opzeggingen van T.C. Amstelpark lidmaatschappen dienen uiterlijk 31 december van het jaar voorafgaand aan de verlenging op 1 april schriftelijk te worden gedaan (zie de Algemene Voorwaarden). Het is op dit moment dus niet mogelijk om per direct op te zeggen. Wil je het lidmaatschap alsnog opzeggen dan kan dit. Dit houdt in dat je lidmaatschap komt te vervallen per 1 april 2021. De betalingsverplichting voor het jaar 2020-2021 komt hiermee niet te vervallen. Lees alsjeblieft ook het antwoord op de volgende vraag, welke hieraan verwant is.

Hoe gaan jullie mij compenseren nu ik vanwege het coronavirus tijdelijk geen gebruik kan maken van mijn lidmaatschap bij T.C. Amstelpark?
We hebben op woensdag 25 maart een mail gezonden aan alle leden met meer informatie over hun lidmaatschap. De tekst van deze mal kan tevens online worden gelezen:

Ga naar de webversie van de email