News

All news articles are currently only available in Dutch

Interview met Robert-Jan Luttikhuis in het Amstelveens Nieuwsblad

Interview met Robert-Jan Luttikhuis in het Amstelveens Nieuwsblad

Als je vandaag het sportkatern van het Amstelveens Nieuwsblad openslaat vind je een mooi interview met de nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark, Robert-Jan Luttikhuis. Een leuk artikel om te lezen en Robert-Jan een beetje beter te leren kennen. Robert-Jan is ondertussen gestart in zijn nieuwe functie en ontzettend enthousiast over alle mooie vooruitzichten voor Amstelpark Tennis. Klik op de weergave hieronder om het artikel in z'n geheel te lezen. Read more
Amstelpark Open 2017

Amstelpark Open 2017

Het Amstelpark Open 2017 zit er weer op. Wat was het een mooie editie. Op een zeer regenachtige woensdag na hebben alle deelnemers kunnen genieten van prima omstandigheden om heerlijk te tennissen.

Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark

Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark

Wij zijn verheugd te melden dat Robert-Jan Luttikhuis per 1 september 2017 zal starten als de nieuwe Hoofdtrainer van Amstelpark Tennis.

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Individuele sporten als hardlopen, wielrennen en fitness zijn razend populair. De reden voor de populariteit is het ongebonden sporten.

Ons geliefde gravel nader bekeken

Ons geliefde gravel nader bekeken

Veel mensen ervaren tennis compleet anders wanneer ze van ondergrond wisselen. Logisch, want het soort baan waar je op speelt heeft grote invloed op hoe de bal stuitert en hoe je als speler moet en kunt bewegen. Een kijkje naar gravel.

Bespan je racket regelmatig

Bespan je racket regelmatig

Speel je al een tijd met dezelfde bespanning? Vergeet niet om je bespanning op tijd te vervangen. Dit voorkomt namelijk blessures. Wanneer de snaar op is dan voel je meer trillingen omdat de snaar deze niet meer kan opvangen, je loopt dan een groter risico op een tennisarm.

Geen wachtlijst bij Amstelpark

Geen wachtlijst bij Amstelpark

Steeds minder Nederlanders tennissen. Het ledenaantal van de tennisbond daalde de afgelopen vijf jaar dramatisch. Alleen in Amsterdam is de tennissport onverminderd populair, sterker nog erg komen steeds meer Amsterdammers bij die lid worden van tennisverenigingen. De wachtlijsten bij de bijna dertig tennisclubs in Amsterdam puilen uit.

Tenniskampen tijdens de zomer

Tenniskampen tijdens de zomer

Iedere zomer is het dolle pret bij Amstelpark tijdens de tenniskampen in de vakantieweken. Vier weken lang zijn tennisgekke kids van harte welkom om zich uit te leven op de tennisbaan.

Aankomende evenementen

23-27 October

Tennis camp Fall break

Each Fall break Amstelpark organises a fun and exciting tennis camp for kids between the ages of 5 and 17. Five great days with professional coaches and lots of tennis fun give your child an experience to remember.

learn more

1 oktober

Start winter lessons

The winter season is the perfect time to work on your tennis game. Join us at Amstelpark for weekly lessons. You're able to choose group lessons with people of your own lesson, or elect to follow private lessons one-on-one with a coach.

more info