Zomerfeest

Zomerfeest

Eindelijk mag het weer, een feestje! De feestcommissie is samengesteld en achter de schermen al druk bezig met de organisatie van het zomerfeest. Deze staat gepland voor donderdag 7 juli 2022 van 17.00 – 00.30 uur, dus houd dit alvast vrij in jullie agenda’s!

Om dit zo goed mogelijk te organiseren, willen wij graag van jullie weten of je aanwezig bent. Dit kun je aangeven via onderstaand formulier. Hierop kun je ook eventuele dieetwensen / allergieën doorgeven. Daarnaast kunnen wij wat hulp gebruiken bij het op- en afbouwen, ook dit kun je aangeven op het formulier.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust aan jouw leidinggevende of bij de HR afdeling.

Met vriendelijke groet,

De feestcommissie

Aanmelden

Voornaam + achternaam*
E-mailadres*
Heb je allergieën of dieetwensen waar we rekening mee kunnen houden?
Ben jij aanwezig?*

Kun je helpen met de op- en/of afbouwen?