Medewerker Bediening Amstelpark 40 uur

Medewerker Bediening Amstelpark 40 uur per week

Amstelpark Tennis Club
Amstelpark Tennis Club is dé tennisclub in Amsterdam voor tennisliefhebbers. Op een prachtige locatie aan de rand van het Amsterdamse Bos beschikt Amstelpark Tennis Club over 21 verlichte gravelbanen en 11 hardcourt binnenbanen.
In het clubhuis van Amstelpark hebben wij een gezellige ontmoetingsplek voor alle gasten en leden. Bij Amstelpark zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers bediening om ons team te versterken.

De uitdaging 
Jij bent een Medewerker Bediening die als geen ander weet je hoe je onze gasten en leden gastvrij ontvangt en op hun gemak stelt. Je hebt met gevarieerde en uiteenlopende horecawerkzaamheden te maken zoals werken achter de bar, in de bediening alsook het aannemen en verwerken van baanreserveringen. Dit doe je door proactief, vlot en accuraat te werken zonder hierbij het overzicht te verliezen. Het waarborgen van service en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Tevens ben je een echte teamplayer en laat je onder hectische omstandigheden niet van de wijs brengen. Jij weet het clubgevoel bij Amstelpark te versterken.

Wie ben jij?
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 1 jaar aantoonbare horeca-ervaring bij sportclubs of horecabedrijven. Je hebt een leuke, vlotte uitstraling. Tevens ben je proactief, stressbestendig en flexibel inzetbaar. Je bent bereid om te werken in wisselende diensten, hoofdzakelijk in de avonden en weekenden. De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Amstelpark beschik je over deze competenties.

Kies bewust
Kies je voor clubhuis Amstelpark dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar het clubgevoel voor onze gasten centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.
Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder gratis gebruik van de sportfaciliteiten en korting op de overige faciliteiten. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring.

Reageren
Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie met CV en pasfoto graag tegemoet via e-mailadres vacature@zuiveramsterdam.nl.
Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR.

Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!