Corona Update

Corona Update

UPDATE 01-04-2020 09:32

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft de minister president in een persconferentie aangekondigd dat alle maatregelen die oorspronkelijk tot en met 6 april golden zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Voor Spa Sport Hotel Zuiver en Amstelpark Tennis betekent dit dat wij minstens tot en met dinsdag 28 april 2020 onze faciliteiten gesloten zullen houden en onze diensten niet aan zullen kunnen bieden. De gezondheid en veiligheid van onze leden, gasten, medewerkers en bezoekers blijven onze hoogste prioriteit.

UPDATE 26-03-2020 13:54

Op woensdag 25 maart 2020 hebben we een email verzonden aan alle leden van T.C. Amstelpark met belangrijke informatie over hun lidmaatschap. De tekst van deze mail is tevens online te lezen

Klik hier voor de webversie van deze email

UPDATE 20-03-2020 14:31uur

We ontvangen momenteel veel vragen van leden van T.C. Amstelpark over hun lidmaatschap. We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen op een aparte pagina gezet

Veelgestelde vragen over het T.C. Amstelpark lidmaatschap

UPDATE 15-03-2020 19:57 uur

Spa Sport Hotel Zuiver sluit per direct haar deuren tot en met 6 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Dit geldt voor alle faciliteiten van Spa Sport Hotel Zuiver, inclusief Amstelpark.

Tijdens de persconferentie van 15-03-2020 is deze maatregel door de minister van Volksgezondheid, de heer Bruno Bruins, afgekondigd. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij zullen onze gasten zo spoedig mogelijk informeren over de afwikkeling van reeds gemaakte reserveringen en geplande lessen in de periode tot en met 6 april 2020.

Wij danken jullie alvast voor het begrip en hopen jullie na 6 april weer te mogen verwelkomen. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond.

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

UPDATE 12-03-2020 16:30 uur

Wij houden de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat altijd voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Van daaruit hebben wij het volgende besloten.

  • Ons bedrijf bestaat uit verschillende ruimtes, zoals restaurants, sauna’s, baden, rustruimten, fitness- en groepsleszalen, hotelkamers, tennishallen, squash- en padelbanen. Geen van deze ruimtes overschrijdt de maximale capaciteit van 100 bezoekers. Daar waar nodig reguleren wij de bezoekersstroom door het instellen van een maximale beschikbaarheid.
  • Heb jij verkoudheidsklachten (hoesten en/of benauwdheid) en/of koorts, dan laten wij jou op dit moment niet toe in onze faciliteiten. Hierbij doen wij een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van al onze gasten en medewerkers. Ook onze medewerkers wordt opgedragen thuis te blijven in geval van klachten.

Op dit moment is er geen reden om openbare locaties, zoals onze faciliteiten, te sluiten. Daarnaast benadrukken wij dat een bezoek aan één van onze faciliteiten altijd plaatsvindt op eigen verantwoordelijkheid.

Spa Sport Hotel Zuiver